Zatharina - The one and only*

Strength

Joråsåatt...

Publicerad 2010-09-30 20:22:30 i Allmänt,

Sicken skitdag! Eftersom ingen förstår vad jag utbildar mig i så behöver jag inte förklara varför det gick åt skogen på min insats. Men det gjorde det. Knäck i självförtroendet? Jajjemen! Det verkar så enkelt så här i efterhand men när man stod där och skulle fixa olyckan gick det banne mig inte. Åh, så besviken jag är på mig själv. Men imorgon är en ny dag, förhoppningsvis bättre.

För er information

Publicerad 2010-09-19 22:50:22 i Allmänt,

så har jag minnesluckor från gårdagskvällen fast jag var nykter och jobbade. Vad handlar det om? Jag tror jag behöver paus så min hjärna kan komma ikapp. Jag är så trött så jag stupar snart. Godnatt.

Plugga?

Publicerad 2010-09-12 13:47:59 i Allmänt,

Varför är det ingen som uppdaterar sina bloggar för? Skittråkigt ju. Igår vare fest, jag skulle ta det lugnt men så blev det inte. Idag skulle jag plugga hela dagen men jag har inte börjat än. Kul hade jag iaf, som satan! Värt! Och här händer det grejjer som ingen förstår. Inte jag iaf. Nu ska jag plugga. Snart. Kanske. Eventuellt.
Kanonkul. Full fart!

Miniknat

Publicerad 2010-09-06 13:05:04 i Allmänt,

Snart kommer Helena hit, vi ska ha så roligt som aldrig förr!
Helena och Kate ska bestiga bergstopp, full fart, kanonkul!
Matpaus på vägen upp!
Uppe på toppen (observera mina fina långkalsonger!)
Man kan sig ner från ett berg på många olika sätt, det här är ett av de snabbaste. (Observera att man måste ha ett speciellt ansiktsuttryck för att det ska bli rätt!)
Vi överlevde och åkte på utflykt med Papps. Vacker familj man har =)

Jaha, nurå?

Publicerad 2010-09-04 09:58:30 i Allmänt,

Jag är vaken, har ätit frukost, har ont i hela kroppen efter gårdagens träningspass och nu undrar jag vad jag ska göra. Det enda som återstår är att plugga. ROLIGT!

Sju svåra år

Publicerad 2010-09-03 18:42:19 i Allmänt,

Ikväll äre fotboll och öl som gäller. Imorgon kräftskiva och bäska droppar. Och på söndag kommer Helena hit! Jag ska skolka nästan hela veckan för hennes skull! (inget att oroa sig för, jag kan nog ta in det på annat sätt =)) ROLIGT VÄRRE!!!!!! Jag ska ge er ett låttips, men ni måste lova att lyssna på hela, det braiga är en bit in i låten.
Herå!

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela