Zatharina - The one and only*

Strength

Gammal kompis upphittad=)

Publicerad 2006-05-28 22:01:11 i Allmänt,

Hejhej!
Har precis fått en gammal ny kompis.. Äldsta systers ex oriktiga lillebrorsa.. Tydligen kompis till min kompis i klassen, världen är allt bra liten. Han bor i Norge och tyckte att jag skulle ge hans telefonnummer till syster som också bor där så han kunde diskutera det här med stenar som ska heala med henne. Han är ju kille så han tror ju absolut inte på sånt, jag har redan diskuterat med han men det är ju som omöljigt med en del männsikor...=)

Snart är det slut på skolan, en redovisning och en tenta kvar, sen blir det till att åka hem.. PÅ MÅNDAG SKA VI ÅKA BROR!!!!!! kom ihåg det, och kom inte med någon dålig ursäkt i sista sekunden.

Jag köpte förresten världens finaste skor igår, men jag måste byta storlek. Egentligen hade jag ju inte råd men man måste ju unna sig något och sis tar ju studenten så man kan säga att jag gör det för hennes skull... eller nåt..=)

I helgen var det brännbollsyran, det är ju helt galet på ålidhem.. men det var himla kul, sista helgen med polarna här uppe också.. man vet ju inte om man kommer bo här i höst ens en gång.. men det visar sig!



Nej mamma och moster, ni behöver inte oroa er! Det är vettiga människor allihop =)

Jag är inte så klok...

Publicerad 2006-05-23 22:39:17 i Allmänt,

Jag ringde hem till mamma för lite rådgivning och stöd. Hon började med att lugna mig och fortsatte med att säga att jag inte var så klok längre.. och jag vet ju att hon har rätt, jag gör ju bara illa mig själv egentligen.. men det är faktiskt inte så lätt... Sen lugnade hon mig igen så det är lugnt... men jag är inte lika klok som hon, men vem är det egentligen? Hon stöttar iaf en när man är ledsen.
Alltihop medans Lillasyster sitter i bakgrunden och säger att jag inte ska gråta... Underbara familj!
Nu sitter jag iaf och käkar fil med bra magbakterier i, precis som mamma sa.
Jag överreagerar ju lite men det kanske beror på att någon annan syster också är lite ledsen, vi brukar ju synka ganska bra.
Puss och kram

Schlagerkväll och jag håller på att bli sjuk...

Publicerad 2006-05-20 15:26:40 i Allmänt,

Ikväll ska vi alla heja och sveja på Carola som vi tycker om så mycket! eller inte.. men låten är ju bra och man måste ju hålla på Sverige så då gör vi det! Skulle egentligen ha festat ikväll men sambons fotbollslag + den andra sambons kompisar ska ha fest i lägenheten och jag känner inte för att umgås med en massa grabbar.. och dessutom håller jag ju på att bli förkyld så då är det bättre att hålla sig lugn. Och sen kan mamma hålla sig lugn också. och det är ju bra.
Annars så har jag ett seminarium och en tenta kvar på hela terminen så det är ju inte alltför mycket att göra, ledig en och en halv vecka nu fast jag lär ju förbereda mig för det där sista iaf. Men en tenta med svarsalternativ kan ju inte vara alltför svår =)
Om drygt två veckor kommer jag hem till falun igen och kan lägga allt som jag egentligen inte vill vara med om bakom mig. Förhoppningsvis kommer jag in i Luleå till hösten, fast det är ju ganska mycket ångest det också...
Annars har jag inte så mycket att säga Maria, klassen tränar till brännbollsyran men bollsporter har ju aldrig varot min grej så jag fungerar som maskot istället, nån måste ju vara det också=)
 Nu ska jag sova, puss och kram hej

Sol ute, bränd inne...

Publicerad 2006-05-09 19:17:04 i Allmänt,

Hejjhejj, nu har det varit sol i flera dagar såv i har bara legat ute och solat vil dammen.. jag och mina sambos. Vi lyckas ju alla bli lite brända men inte så farligt.. tills idag. Smart som jag är tror jag ju att bara för att det blir kallare i luften så blir det automatiskt mindre starkt solsken, så jag var ute och gick som vanligt i tröjan som lägger sig som bra i vinden (=)). och är man lite halvt bränd sen dagen innan var det tydligen ingen bra idé.. det sticker och kliar och sen inbillar jag mig att det har kommit fram nya födelsemärken. Malignt melanom får man passa sig för. Imorgon ska jag iaf vara i skolan hela dagen så det blir inge solsken för mig, men man tror ju ändå inte att solen ska vara så stark i Sverige i maj, men ack så fel man har.. år efter år..

På fredag så är det fest på designerskolan, ska nog dit en sväng och kika lite. Var förbi en sväng idag och blev visad runt en sväng av en gammal polare från falun.. inte dåligt vilken lyxskola dom går i.. Om man ändå hade blivit lite mer kreativ och hade någon kul förmåga att kunna skapa sånt där skoj.. Men jag är ju bra på matte iaf..=) det kommer jag ju långt på..eller?

Det händer inte så mycket i mitt liv som är värt att berätta men man får ju skäll om man inte skrive här ibland så det är ju bara att blajja på...
Mågon måtta får det vara, ha det bra hej.

Upp coh ner som sagt...

Publicerad 2006-05-05 21:37:08 i Allmänt,

Jag är alldeles ensam i heeela världen.. ingen hemma och det är ju sååå tråååkigt.. men imorgon ska jag och tuss gå och kolla på muskelspännartävling, sen ska jag jag sola medans alla andra spelar brännboll.. sen ska vi grilla och sen blir det nog fest kanske.. ja mamma, jag ska ta det lugnt!
Jag känner att jag har tappat koncentrationen.. att man ska ha å mycket känslor.. det är väl onödigt, lite halvlagommycket skulle man haft. men sån blev man inte...
I skolan var det helt värdelöst idag, vi fick lära oss hur man tvättar händerna på bästa sätt coh hur man hanterar säng+sängbord, sen fick vi öva lite olika lyfttekniker.. såå trååkigt, lutar mer och mer åt brandingenjör om jag nu kommer in där.
Och jag är så trött, undrar om man ska gå och lägga sig fastäm klockan inte ens är tio, på en fredag... någon måtta får det vara. Nu får råttet vara mågat som man säger dessa dagar.

Jag har inget vettigt att skriva men jag skriver ändå, jamenjust heeej

Brandingenjör/Sjuksköterska

Publicerad 2006-05-03 20:43:53 i Allmänt,

Vad ska jag välja.. ??? Om jag kommer in kan jag ju alltid börja på brandingenjör och se hur jag trivs och om jag inte gör det får jag väl återvända till ssk.. men hur kul är det att flytta? inte alls kul..
Imorse vaknade jag iaf klockan 5, gick ut och gick med grannen kvart i sex.. åt gröt till frukost, det ni! imponerande =)
Jag har sån ångest när jag tänker på att jag bara ska gå i skolan 4 veckor till innan jag flyttar hem igen.. Vad ska man göra av livet egentligen?
I fredags fick jag veta att jag hade en stor rumpa av en kille i klassen.. idag när vi hade föreläsning om förlossning och sånt frågade han om jag hade fötts med sätet före.. man gör tydligen det om man är lite tyngre i bakändan..haha kul kille.. Men han menar inget illa, han tycker jag har snygg häck så det är inget att oroa sig för.. mamma, du vet vem jag menar, det är han som är så lik per-erik. Perk skulle ju kunna ha sagt samma sak =)
om en kvart börjar OC, det är fint det. dessutom har femman börjat visa den serien från början tidigare på dagen så jag är ju helnöjd...
Idag fick jag en liten present av min ena sambo, det var mycket uppskattat! Vill inte flytta härifrån...

Idag har vi värsta dimman och typ 2 plusgrader.. jädrans skitväder.

Om ni vill ha en bra låt kan jag rekommendera dixie chicks - i´m not ready to make nice

Puss och kram, jamenjust heeej

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela