Zatharina - The one and only*

Strength

Harmoni!

Publicerad 2010-06-27 12:06:17 i Allmänt,

Nu far jag också. Hejdå Sverige, Hej Norge! Nu blir det rehab för själen i 7 veckor. Sådetså. Ses i augusti!

Fint!

Publicerad 2010-06-26 12:28:00 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen i vackra Dalarna! Kom hem i torsdagsnatt efter många om och men och tågfel. Sjukt vad folk kan klaga när saker och ting går fel. Är det inte lika bra att acceptera läget och vara glad att man kommer fram iaf? Vad hjälper det att klaga och svära? Pinglan kom iaf och hämtade mig, hungrig som man var blev det Statoil-hamburgare och sen middag vid Hoppbackarna. Sov gott hos Papps, har inte sovit så bra på ett halvår så det var ju förbaskat nice. För er som undrar hur tentan gick så kan den ha gott lite hur som helst, gissningslek is the shit! Igår tog jag och pinglan en tur i bilen och hamnade i Skattungbyn (kattungebyn) där det firades midsommar med folkdräkter och midsommarstångsresning. Tyvärr började det ju spöregna precis innan de skulle resa stången men vi fick iaf vår beskärda del av midsommarfirande. På kvällen blev det lite fest med äckliga Bäska droppar och idag är jag inte bakis. Ska fixa allt som måste göras idag och jag som hatar att ha massa små saker att göra. Men jag har iaf varit hos fåren och hälsat på, alldeles alldeles underbart. För övrigt kommer jag inte längre åt mitt minneskort i kameran, har glömt bort hur man tar sig igenom luckan. Känns som att min intelligens är på nedgång.
Imorgon far jag vidare till Norge och styr upp livet.

En till.

Publicerad 2010-06-20 15:45:37 i Allmänt,

Jag tror att Mamma skulle kunna gilla den här. Jag sitter i skolan och pluggar, jag var på ica och köpte bullar och chips så vi har det ganska trevligt ändå. Limited Edition-chips - kantarell och svartpeppar, smakar faktiskt kantarell men kunde ha fått vara lite saltare. Nu vet ni det. Hejdå.

Pluggdag.

Publicerad 2010-06-20 10:16:57 i Allmänt,

Därför bjuder jag på ett låttips. Om jag inte hade kunnat lyssna på musik samtidigt som jag pluggar hade jag nog gått under. Igår vare fest och jag var snyggast, tyvärr har jag inga bildbevis men ni kan ju tänka er själv mig med en för stor munkjacka, strumpor från militären som gick över knäna samt träningsskor i herrmodell. Så går det när man inte klär sig funktionellt när man går hemifrån. Nu ska jag fortsätta med kemin. Hejdå.

Jag pluggar iaf inte.

Publicerad 2010-06-15 19:59:19 i Allmänt,

Nä, men jag borde. Men jag orkar inte. Istället tar jag kort på mig själv. Tittar på kort från Norge. Hänger på fejjan (Mamma, visste du att tillochmed Ingalill har Facebook nu förtin?). Lyssnar på Kent. Tittar ut genom fönstret. Läser bloggar. Ja, det finns hur mycket som helst att göra förutom att plugga. Jag har blivit förkyld och tappat matlusten. Vilket iofs har lett till att min mage har varit relativt normal sen i förmiddags. (Förutom att den gör ont då och då). Ni hör ju själv vilken positiv tjej ni har att göra med. Jag har iaf bokat tågresa hem för midsommar och buss bort från hem på söndagen. Lite aktivitet iaf. Så här ser jag ut nuförtin. Hejdå.
Egooooooooooooo(n).
Det var ett lamm jag var väldigt förtjust i. För att inte tala om Tilda och Pricken. Ja, det var tider det.

Här kommer ett depp-inlägg

Publicerad 2010-06-13 10:26:08 i Allmänt,

Jag sitter i min ensamhet på ett cafe och tänkte plugga. Men vad gör jag? Inte pluggar jag iaf. Jag vill inte vara här längre, känner för att hoppa av allt och försvinna långt bort. Länge. Det är alldeles för mycket i skolan och jag tycker inte att det är kul längre. Min mage är stupid och jag vill ligga på golvet. Jag är lesslessless. Och jag saknar min Joel.
Jag får nog hålla allt tillbaks, det finns ingenting som räcker. Hjärtat kom aldrig till tals, i ett block som bara läcker.

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela