Zatharina - The one and only*

Strength

På vägen hem!

Publicerad 2010-03-31 10:39:03 i Allmänt,

Nu sitter jag på Stockholms central och fördriver tiden. Snart är jag hemma igen!!! Herreminje vad kul det ska bli! Fick ju tag på en biljett på Tradera igår kväll för 46 kronor så då är man ju nöjd =) Kan man unna sig lite sushi här på centralen också. JAjjemeneenenenn. Tror jag har glömt min kamera i någon väska som står i Lund, känns ju lite bittert men mina syskon har väl med sig sina antar jag. Nu ska jag på toa, hejdå!

Stadsvandring

Publicerad 2010-03-28 21:04:26 i Allmänt,

Idag var den pissigaste dagen på länge. Har nog varit irriterad på nästan varenda människa som jag har haft kontakt med. Åh. Inte ens Max-restaurangen skötte sitt jobb. Beställer man en hamburgare och chiliecheese vill man inte ha två hamburgare och noll chiliecheese. Inkompetenta männskor. (Om det inte hade varit för Mamma hade jag skrivit inkompetenta idioter men det får man väl inte.)
Våren är här iaf. Tydligt på nedanstående bilder.
Vi var ute på stadsvandring i Lund i fredags, lärde oss en massa om brandskyddet i olika gamla byggnader. Jag tog en massa kort men förhoppningsvis hade jag simultanförmåga och kunde både lyssna och fotografera samtidigt. Förövrigt flyttar jag och Sara till Lund nästa vecka så då får ni komma och hälsa på! Nu har jag försökt få det här inlägget att låta glatt, tror jag lyckades ganska bra. Nu ska jag äta popcorn och titta på The Mentalist. Hejdå.

Jag med

Publicerad 2010-03-24 16:52:08 i Allmänt,

ska på bio och äta sushu ikväll! Inte samma film som Big men ändå, man märker ju att vi är systrar =) Ska titta på en lägenhet också. Hoppas den är fin så vi kan flytta dit. Just för tillfälllet läser jag den enormt intressanta boken "så byggdes husen 1880-2000" Roligare än så blir det knappast... Jag vill sova!!! Thats all for today. Intet nytt alltså.

En sak till

Publicerad 2010-03-21 21:30:46 i Allmänt,

Ett fickur! Hade ju varit så kul att få, som jag kan hänga runt halsen. Jajemen! Finns säkert på en klockhandlare nära dig!

Annars har helgen bjudit på en del plugg, äntligen har jag fått lite gjort i skolan. Har såklart tittat på skidspelen, såg Birgitta (pingvinen), Fredrik (som inte vågar peka finger i tv), Pappa (i sin fina röda jacka som jag är så snygg i) och hörde Mammas vackra stämma. Det gjorde ju att jag längtade hem mer men snart är det påsk och då får man komma hem igen. Då ska vi ha ett litet kalas för mig och jag kan få alla fina presenter! (Ja, jag har blivit som Maria) Jag fyller ju trots allt 25. Det börjar bli varmt här nu, idag behövde man ingen jacka när man var ute och gick. Nice as hell. För övrigt har jag förälskat mig lite i Petter Northug. Inte bra, mitt hjärta måste vara ute och cykla.
Pusspuss

Mer

Publicerad 2010-03-18 12:55:14 i Allmänt,

En eltandborste, bodybutter, strumpor (alla mina går sönder i mina nya skor), sen var det nåt mer som jag inte kommer ihåg nu. Jag återkommer. Nu ska jag plugga. Hejdå.

Update: Nya mjukisbyxor (dom jag fick av mamma för sjutusen år sen börjar falla sönder) och påslakan+örngott.
Festlig önskelista till 25-årsdagen jag har skrapat ihop.

Grattis

Publicerad 2010-03-17 20:53:53 i Allmänt,

Grattis till bästaste lillasyster! Jag har ingen bild på dig förutom den när du dricker kaffe hos optikern och den har vi ju alla sett. Så det får bli en nästan-komplett-syskon-bild istället. Hoppas kvällningen blir tillbelåtenhet! Pusspuss
Birgitta borde inte stå så där med benen. Vart har du genus-glasögonen?

Blommor tycker jag också om.

Publicerad 2010-03-16 14:01:09 i Allmänt,

Som vi alla vet fyller jag ju år snart. Nu har jag kommit på två saker jag önskar mig i present; en ny plattång och Kents senaste skiva "Röd". När jag kommer på nåt mer säger jag till. Nu ska jag fortsätta plugga =)

Bra rubriker är min grej.

Publicerad 2010-03-15 18:21:07 i Allmänt,

Hej och välkommen till Mig. I helgen var jag i Köpenhamn och blödde näsblod men Kent var helt sjukt bra. Hade glömt hur bra jag en gång tyckte att de var men nu vet jag igen. Fantastiskt!
Nu hoppas jag mest på att Jonas blir frisk så vi alla kan åka hem till Falun i helgen. Om inte han åker så kan ju inte jag åka heller. Och vi som skulle ha så roligt.
Nu ska jag vidare, hejdå.

Snygg tjej

Publicerad 2010-03-05 17:48:50 i Allmänt,

Här sitter jag och leker med kameran. Kanonkul. Full fart.
Vet ni vad? Klart ni inte vet. Jag ska ut och äta fondue ikväll. Köttfondue. Det har jag aldrig gjort i hela mitt liv men det är kul å bo i en storstad, det finns ju så mycket att prova på. Jag vet ju inte ens hur man gör men man får väl härma alla andra. Som förhoppningvis vet vad dem håller på med.
Idag vandrade jag ner på stan och satte mig på ett cafe och pluggade. Det var nice! Vi har ju tydligen vår här. Solen sken från en klarblå himmel och snön är typ borta, det var iofs lite kallt i luften men går man fort så blir man ju ändå varm. Man får inte klaga på vädret, då får man Helena efter sig och det vill man inte!Det är konstigt med Skåne, vi hade ju några dec med snö men den försvann på 1-2 dagar och under det var det grönt gräs. Skitskumt. Inget är rätt i den här delen av landet.
Imorgon far jag till min vän i Helsingborg igen, det kan jag behöva.
Som ni ser på bilden har jag köpt en gigantisk fjärilsring idag också. H&M, 49:50. Mycket snygg om jag får säga det själv. Och det får jag ju. Nästa lördag ska jag till Köpenhamn och gå på Kent-spelning. Jag tycker ju att Kent har blivit sämre med åren men det kan ju vara kul ändå. Jajemen, måste gå och lägga på ett till lager smink, tänk om jag träffar min drömprins. =) Pusshej

En männska är inte tung

Publicerad 2010-03-02 21:24:14 i Allmänt,

Nu har jag hjälpt Mammselen med smsande. Tur att man är bra till nåt =) Idag var en riktigt dålig dag men nu på kvällningen börjar jag komma i form igen. Det blir alltid bättre framåt kvällen! I skolan äre mycket kem nu, kem-dräkter och olika farliga ämnen hit och dit. Mycke plugg och jag gör som vanligt ingenting när jag kommer hem. Men hur ska man orka plugga när man har varit i skolan 8 timmar?

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela