Zatharina - The one and only*

Strength

It's a small crime and I got no excuse

Publicerad 2010-02-27 12:40:38 i Allmänt,

Idag är en dålig dag för idag är ingens födelsedag.
Jag sitter och pluggar och det går väl ändå ganska bra. Måste ta igen sånt som har missats. Men jag har ont i magen och har haft det länge nu, iaf två veckor med uppehåll för magsjuka. Det är som ett baksug eller sveda eller nåt. Svårförklarat. Och jag mår illa. Men ikväll äre fest och jag ska vara nykter, man behöver ju inte plåga magen med mer än nödvändigt. Värmen har återvänt till Malmö, snön smälter snabbt och igår fick man se solen. Jag var lyckligare än på länge. Såg Farsan på bio igår också, riktigt rolig film faktiskt. Rekommenderas om man vill skratta. Man skrattar.
Grattis i förskott på namnsdagen Maria!
Uppifrån Galdhöpiggen

Skogsbarn

Publicerad 2010-02-20 21:00:55 i Allmänt,

Idag har jag finally fått vara i skogen. Jag och min kära vän tog oss en promenad och la oss platt fall i snön, stirrade upp i himlen och lyssnade på tystnaden. Tack och lov för det, känner mig genast mycke lugnare och starkare. Jag har träffat en riktig pärla till vän, inte ofta man träffar på såna människor. Ikväll äre tacos, melodifestival och skidor på tv. Man är ju inte 20 längre och kan vara ute och festa varje kväll. =)

Här hade det varit en bild men det funkar inte. Så ni får hålla till godo med ingenting, pusspuss

Krossbu

Publicerad 2010-02-17 17:29:44 i Allmänt,

Sådärdå, då blir det Krossbu i sommar igen.. Nice as heaven! Jag, Helmert och Stellan kommer leva livets glada dagar däruppe! Kan inte bli bättre =)

Vem är frivillig?

Publicerad 2010-02-16 10:34:38 i Allmänt,

Jahanija, jag längtar hem och är less på livet. Vem ska komma hit och hälsa på snart? Jag har börjat drömma konstiga drömmar och det brukar ju betyda att jag inte är riktigt nöjd. Tror ni att det beror på att jag har blivit stadsbo och inte har så stora möjligheter att vara i skogen och tystnaden? Jag tror det ja. Håhåjaja.

Räddnignsinsatser med hjälpbehovet i fokus.

Publicerad 2010-02-14 18:59:29 i Allmänt,

Men seg söndag. Kan ingen skriva lite blogg och lägga in en massa bilder så man får skratta lite? Jag försöker plugga men äter choklad och sitter framför datorn istället. He ä ju som nästan samma sak. Åh. Söndag. Vet ni vad som stör mig mest just nu? Att jag inte kan stava till räddningstjänst, räddningsledare, räddningsinsats osv. (se rubrik för typexempel) Jag får alltid g:et före n:et och måste alltid rätta till. Det blir en hel del rättning nuförtiden. Jååå, dagens i-landsproblem.

Helsingborg

Publicerad 2010-02-13 23:01:05 i Allmänt,

Jag är i Helsingborg och hälsar på mina vänner som jag lärde känna i Norge, en har precis åkt till jobbet men vi andra kunde ju inte missa skidskyttet så vi stannade kvar. Snart äre väl dags å fara hem, har dragit i mig lite redbull så jag är pigg bakom ratten. Jaha, det där skidskyttet gick ju inge vidare.. Men Kalle Moraeus och Orsa Spelmän var ju helt sjuk bra! Hur många har liksom kurbitsar på sina instrument? Man började ju längta hem =) Synd att de inte gick vidare, jag ska rösta ännu mer i andra chansen.
Vackra Dalarna!

Påsk

Publicerad 2010-02-12 13:13:24 i Allmänt,

Nu har jag bokat tågresa hem på påsk. Hoppas sannerligen att alla mina syskon också har planerat att komma hem då. Annars blir jag ledsen. OKej?
Vad säger magen Fretrikk?
Här är vi ju snygga iaf!
Nu ska jag fortsätta plugga =)

Inget att skriva, bilder istället.

Publicerad 2010-02-10 18:55:06 i Allmänt,

Om jag dör, kan ni väl sprida min aska i fjällen? Kul början på en blogg va?! =)
Snyggt syrran.
Sådan matte, sådan hund. Lika snygga iaf.
Min lilla Joel, vad jag saknar honom!
För å inte tala om de här två =)
Jag är tydligen lika snygg som pister.
Markus känner på sina muskler.
Nämen Birgitta, är du lika snygg igen? Du blir verkligen bra på bild =)
Sist men inte minst, snygg-Perk!
Jag förväntar mig inga hämndaktioner. Och Helena har jag inte glömt, hade bara inga bilder på henne. Det betyder bara att vi har setts alldeles för lite under det senaste halvåret. Jag saknar dig också såklart! Pusspuss

Hejja Mamma!

Publicerad 2010-02-07 11:35:42 i Allmänt,

Mamma är alltid rolig! Det var bara det jag ville säga. Annars så undrar jag hur alla mina syskon mår idag? Vissa var ju mer i gasen än andra igår. Helena till exempel? =)
Skolan är rolig som en skola aldrig har varit förr, det funkar strålande att bo med Sara, vi funderar på att skaffa en egen lägenhet å dela på men det är lite svårt å hitta möblerade bostäder i Malmö. We´ll see.
Jag har köpt en ny dator, den är grym och mycke snabbar än den andra. Snart så ska jag lägga in bilder och fixa och dona så mamma slipper fotosidan. Jag blev sjukt fattig på köpet så jag behöver nog åka till Norge i sommar och bli rik igen.
Jag har inget att säga. Som vanligt. Men jag röstade iaf på Salem igår och det hjälpte ju! Puss och kram hejdå. Kom hit och hälsa på vettja!
Tänkte lägga upp en massa bilder men det gick inge bra..

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela