Zatharina - The one and only*

Strength

Låttips

Publicerad 2007-01-31 10:58:49 i Allmänt,

Kom på en till grej, hittade en riktigt bra låt på en blogg häromdan (izabella.blogg.se).
Machbox Twenty - Bright Lights.

Hej

Hemavan

Publicerad 2007-01-31 10:55:24 i Allmänt,

Soon går jag jag till bussen som för mig till Umeå, där träffar jag Vixie och Tuss och tar en fika. Fortsättningsvis tar jag bussen vidare till Hemavan med mina ssk-kompisar. Väl där ska jag åka skidor och roa mig drottninglit. Om jag blir alldeles för sjuk blir det till att ligga inne i stugvärmen och vila, men det är ändå värt eftersom jag får umgås med mina gamla vänner. Den som vill få tag på mig, vilket ni alla såklart vill, kan ringa. Apropå det så har jag inte packat i mobilladdaren. På söndag far bussen hem igen till Umeå, istället för att sova där tar jag och K bilen hem och anländer till Luleå in the middle of the night.

Ha en trevlig helg Sisters, brother, papps, mammselen, moster, Kevin Federline och alla ni andra! Det ska jag ha!
Nästa vecka får vi se vad som händer =)

 Puss och kram

Some things in this world you just cant change

Publicerad 2007-01-28 17:23:20 i Allmänt,

Vad är det med söndagar som gör att man alltid känner sig så... tom? Söndagar är speciella, inte lik någon annan dag i veckan. Eller är det bara därför att man vet att man måste till skolan imorgon?

Lördagen tillbringades mestadels på Ikea i Haparanda, men vi hann även med en sväng till Finland och lite småbutiker.. Trevlig resa med trevligt sällskap. Köpte med mig lite småprylar, känns ju meningslöst att köpa möbler när jag bara ska bo kvar här i fyra månader till.
Igår kväll var det utgång på Cleo, riktigt roligt faktiskt! Träffade skåning nr.2, snygg och trevlig som alltid. Jag fattar ingenting men då är nog allt som vanligt =)

Borde kanske plugga med ehh... jag är sådärpeppad...

Hon far.

Publicerad 2007-01-27 11:02:19 i Allmänt,

Bilen till IKEA  går om 10 minuter, ska nog bli en trevlig dag om än lite trångt i bilen.. Här stormar det som vanligt, trodde taket skulle blåsa av imorse.. Hoppas att det inte är så halt ute så mamma slipper oroa sig =)

Kate lyssnar på musik som gör att alla minnen kommer tillbaka.. och hon saknar det.
Det är mycket roligare att prata om sig själv i tredje person, blir som en speciell känsla =) Stefan pratar ju om alla i tredje, trevligt som omväxling!

Nu ska jag dra!
 Puss och kram

Jadu, Mr M...

Publicerad 2007-01-25 23:15:03 i Allmänt,

Imorse försov jag mig. Det har ju inte hänt på flera år.. Hela dagen blir som i ofas om man ofrivilligt måste stressa på morgonen. Tror jag var ute på nåt äventyr med systers ex lillebror tills jag vaknade med ett ryck och klockan helt plötsligt var 5 minuter innan jag skulle bli hämtad...
Men dagen gick bra ändå, hade lite teori om brandvatten, lekte lite med olika munstycken, testade skärsläckaren (himmelens vilken praktisk sak), irriterade mig på människan som snackar HELA tiden och har en grym förmåga att prata om sig själv.. Knip ihop käften för tusan! Klippte sönder någon bil och hissade ner mig sjäv för ett tak. Det var ju en aning läskigt, särskilt som byxorna jag hade på mig inte var mina vanliga utan Mr Brandmans (som för övrigt är ganska mycket lik systers ex lillebror =)). Dom passade sådär kanske man kan säga... Men ska det göras ska det göras ordentligt!

Ikea och alko på lördag, men innan det lite HLR och några mattetal för att komma någorlunda i fas.

Jag ser sånt som inte du ser.

Nu ska jag sova och vakna i tid.

Sweet!

Publicerad 2007-01-22 22:49:44 i Allmänt,

Idag har jag lekt på övningsfältet, det är så skojigt så jag önskar jag kunde göra det livet ut!
Jag blir så nostalgisk bara av att få andas en stund med luftflaskorna =) Det var tider det, när man var i Uppsala med gymnasiet =) Himmelens vad kul vi hade!
Annars så försökte jag bowla med en smalslang, det gick sådär. Det plus att det är halt ute gjorde att Kate ramlade och nu har hon ont i höften. Jag tror benhårt på att jag har stukat den! Jag menar, kan man stuka ljumsken så kan man väl stuka höften? =)

Vi har måttligt kallt på nedervåningen nu. Elementen går för fullt men det hjälper inte särskilt mycket i ett gammalt trähus när det är -20 ute... Tur att jag bor på övervåningen..

Och tack SIs B för att du ger ut mitt nummer till inte helt okända men nästan okända killar... Jag blev ju bjuden på officersmiddag, men tyvärr var jag upptagen den helgen med att vara i Hemavan och åka skidor och roa mig. Du får väl ta hand om dina beundare själv!

Nu ska Kate sova!
 Godnatt

Jaaaa!

Publicerad 2007-01-18 23:04:00 i Allmänt,

JA, jag skriver nu innan kommentarerna kommer om att jag aldrig skriver.. snart har det ju faktiskt gått en heeeel dag! Jäääääätelääänge.. =)
... sådärja, nu har jag lekt lite med tangentbordet också, man lär sig nåt nytt varje dag... synd vore väl om man inte gjorde det?
Idag var jag faktiskt skapligt lugn hela dagen tills jag åkte och bowlade, då kom rastlösheten tillbaka igen... vet inte vad det är med mig.. men det är ju kul att ha energi för en gångs skull =)
 

Ja, jag vet att jag skulle sjunga en sång så att vi kunde rymma utomlands tillsammans men jag glömde... förlåt.. kanske kan göra det en annan dag? Måste bara komma på en bra låt först som ger lite känsla.. Förslag? Lycka Till imorgon förresten!


Ledig imorgon, ska väl åka till skolan och göra matte ändå, jag tycker ju att det är SÅ kul! och alla nissar får säga vad dom vill, Jag gör vad jag känner för och som jag mår bäst av! Sådetså!
Ska väl fixa CV:n imorgon också... äh, jag gör den nu istället, lika bra det!

Har verkligen inget vettigt att skriva, så ha det! Puss

Sweeet!

Publicerad 2007-01-17 19:38:59 i Allmänt,

81:a och fotbollsspelare... Kan icke vara ett bra tecken. Snygg dessutom, ajajaj.

Tänk inte...

Publicerad 2007-01-16 17:55:07 i Allmänt,

Fysikläraren medger iaf att tentan var en väldigt svår tenta så det känns ju lite bättre.. men ganska typiskt..
Fick praktik i Sundsvall också så nu vet jag inte vad jag ska göra.. Falun eller Sundsvall?


Får ingen ordning på mina tankar, är så rastlös i kroppen.. Önskar att jag slapp tänka på det förflutna men Kate kan inte sluta tänka.


Imorgon ska jag stråla!

I know this

Publicerad 2007-01-15 11:55:04 i Allmänt,

Dax att vandra iväg till skolan igen, matten börjar nu. Tur att man tycker att det är någorlunda kul.. ( det där kommer jag att få ångra att jag sa)
Tittade i matteboken idag för första gången och banne mig! var inte den på engelska också! Vilken tur man kan ha, och vilken tur att jag har haft så grymt många bra engelskalärare under min skoltid. Kunde ju inte vara bättre..
Värmen kom tillbaka igår kväll iaf, men nu är golvvärmen skum istället.. Jag fattar ingenting jag..
Nepp, kanske ska gå och fixa till sig, vet ju aldrig om jag träffar på min drömprins =)

Hooopas att Sis H fixar jobbet på Carlings!

Is.

Publicerad 2007-01-14 21:40:00 i Allmänt,

Värmen har pajat i huset.. men vadå? det är väl lugnt, det är ju bara -15 ute..=) funderar på att sova i batun inatt, kan ju bli svårt att få tag på någon som vill fixa felet på en söndagskväll...
Och katten har kissat i min säng igen så nu är hon portad från det här rummet, inte så fräscht..

Fredagskvällen var för övrigt trevlig, inte så kul på Cleo men här hemma var det nice! Sov hemma och jag lever fortfarande så det är luuuugnt. Gårdagen blev lugn och tillbringades uppe på kårhuset. Mitt i filmen gick brandlarmet och vips var det två brandbilar och en polisbil där =) bra att man känner att man valt rätt yrke =) Det var nåt pucko som hade rökt i korridoren och dessutom tryckt på larmknappen.. smart där..
Blev serverad plättar till frukost idag, ska börja sova borta permanent i fortsättningen, tack sis för att du förbjuder mig att sova hemma =)
Dessutom så har tydligen skåning nr.2. frågat efter mitt telefonnummer så jag är nöjd med helgen =)

Puss och kram!

Dagens Lärdom

Publicerad 2007-01-12 16:42:29 i Allmänt,

Dagens lärdom har min smarta rumskompis lärt mig...
Det hela började med att Kejtan städade alla gemensamma utrymmen i hela huset plus toaletten på nedervåningen som hon aldrig använder. (den är skitäcklig, men kommer det folk på besök lär ju någon städa den... ) (och dessutom kan det ju inte vara så enkelt att träffa toaletten när man pissar om man går på både det ena och andra...). Sedan vaknade hennes rumskompisar och kom ner i köket. Kejtan började derigera ut arbetsuppgifter, typ tömma diskmaskinen, diska och torka köksbänkarna. Den ena sambon skojade då att judarna hade det bra om man jämför med hur dom blev beodrade att städa. Jag tyckte då att judarna måste ha haft det en aning sämre under förintelsen. Då ger sig nästa sambo in i diskussionen och kommer med den smarta kommentaren:
- Förintelsen är det bästa som har hänt judarna, det säger dom själv också! Dom fick ett eget land som dom aldrig haft förut, allt var betalt och dessutom så var dom det mest avskyvärda folket innan och nu är det typ olagligt att tycka illa om dom...
Ehh... say what? Så dom tycker alltså att det var bra det som hände under förintelsen? Jopp, så var det tydligen, det hade han säkra källor på.. Jag trodde ju inte riktigt på det men det finns ju mycket som människor inte tror på.
Haha, man kan ju bara skratta åt det.. Försvunnit lite för många hjärnceller från den killen.



Om någon timme kommer iaf lite folk ur klassen hit och ska käka middag, sen blir det fest och utgång får jag hoppas. Ja mamma, jag ska ta det lugnt.
Minus 22 grader var det imorse när jag vaknade, liiiiite kallt... Vi får väl se vars jag sover ikväll.. Ska försöka fixa nåt så alla kan hålla sig lugna. =)
   Puss och kram'

Skit Dag

Publicerad 2007-01-11 16:29:28 i Allmänt,

Tentan gick käpprätt åt häll vete i påsen. Och det är inte bara som jag säger, slarvfel här och där blir lätt väldigt många poängavdrag.. Man tycker ju att jag borde kunnat knåpa ihop 7 poäng men helt ärligt så är jag osäker om jag har fixat det. Omtenta den 23 mars annars.. När jag tänkte åka hem till Falun. Men som tarotkorten sa så är det inte så illa som det verkar jämt så jag får väl hoppas på det.
 

Han har kommit hem igen.. ovanligt trevlig så jag får ännu mer dåligt samvete.. Men nu när jag kom hem var han alldeles röd och blank i ögonen.. Är det någon effekt? Sis?


Usch.. känner för att ligga på golvet och gråta. Sov dåligt gjorde jag inatt, så kom han hem, sen glömde jag mecenatkortet som man behöver visa upp på tentan (det gick som tur var bra ändå..), fick inget morgonkaffe, skrev en skitsvår tenta i 5 timmar, sen kom jag på alla fel jag hade samlat ihop.. Glömde göra en datauppgift som jag skulle ha gjort idag också, nu måste jag till skolan imorgon igen. SkitDag!
Och jag Saknar Dig! Jädrans också...


Imorgon händer det!

Publicerad 2007-01-10 21:11:17 i Allmänt,

Jepp, jepp, hyresvärden ringde mig idag bara för att höra hur det var med mig. Han tyckte jag lät så orolig igår när vi pratades vid =) Jeppjepp, helt bekväm i situationen är man ju inte, men vem hade varit det?
Annars var det ganska roligt när jag träffar Sthlmsgänget idag. Har inte har pratat med dem sen innan jul och det första dom säger är att för mig blir ju inte tentan inga problem eftersom jag har pluggat HEEELA jullovet! Hmm det är konstigt hur fort rykten kan spridas och hur mycket de överdrivs. Men finns det inga kärlekshistorier får man ju hitta på något annat att snacka om =)



Uuuuuuiiiii

Publicerad 2007-01-09 01:00:00 i Allmänt,

Jag vet inte om jag gör rätt eller fel, hur ska jag kunna veta? Har väl aldrig varit med om sånt här förr? Känns sådär just nu.. men varför ska det vara lätt när det ska vara svårt?
Nej, jag vill inte ha honom kvar men samvetet tycker inte att jag kan tycka så, killen har nog inte haft det alltför lätt i livet...  Men våga inte klaga på vad jag har sagt och inte sagt när ingen annan ens vågade ringa! Vi får väl se vad som händer imorgon.
Imorgon som egentligen redan är idag. Jag som måste upp och plugga imorgon även om det känns som att jag har pluggat så det räcker redan. Känner inte den stressen som brukar infinna sig, det vet vi ju alla är för att jag var otroligt dicsiplinerad och pluggade under jullovet. Även om andra har problem med att jag pluggar mer än dom.. Nice att slippa pressen iaf, kan inte ha gjort så mycket mer för att klara tentan. Med lite extra saker att tänka på innan tentor brukar det ju gå bra, det fungerade iaf på anatomintentan i våras.

I Luleå blåser det tokmycket men det är ganska vanligt har jag märkt.

Hela havet stormar, i takt med själen min..

År 2006

Publicerad 2007-01-02 17:26:51 i Allmänt,

Jag gör som The Sisters:

Bäst:
Hmm... Bäst var ändå att få bo i Umeå, stortrivdes där! Men allra bäst är ju såklart Min Storebror! Han är min IDOL!
Sämst: Måste nog svara Umeå på den också, Mr Eriksson förstör ju så många minnen därifrån.. =(
Jobbigast: Att inte veta vad jag skulle gå för utbildning, sjuksköterska eller brandingenjör?? Känns som att jag valde helt rätt än så länge.. År 2007 blir ju frågan Brandingenjör eller Flygledare.. Inte lätt.
Bästa resan: Ehh.. samma som sis då, har jag rest någonstans? Ska nog svara Sundsvallstripperna på den, trivs som fisken i den staden!
Bästa köp: Kan det vara något par skor? =)
Stoltast: Att jag trots allt tog tag i mig och flyttade från bekvämligheten i Umeå och for till Luleå. Man kan ju lätt fastna i gamla spår för att det är bekvämt men icke! Dessutom har jag ju bitchat till mig en aning, man ska bråka när det finns belägg för det. Ingen ska få knäcka mig!
Mest pucko Katarina: Att PuckoKatarina inte kunde lita på magkänslan och intuitionen (stavning?) när den hade SÅ RÄTT!!! Att hon lät sig behandlas så illa av Mr Eriksson... ajajaj.. minus till mig.
Bästa händelse nyhetssammanhang: Jag får väl säga som systrarna där då...Gripandet av Hagamannen.
Bästa nyhetshändelse sport: Härmas igen. Hela OS var ju en fest och särskilt Hockeyn med tillhörande fest =)
Bråkigast: Hmm... vad kan det vara... Jag och Mr Eriksson såklart.. inte så värt så här i efterhand.
Mest sedda film: Walk The Line var nog mest sedda och den bästa också! Himmelens bra!
Mest kärlek: Usch ja. Umeå vill man ju alltid tillbaks till.
Bästa tv-program: Greys, OC, One Tree Hill
Bästa låt: I´m not ready to make nice, Dixie Chicks
Sötast: Vixie Trixie måste jag nog säga, han är söt min vän.

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela