Zatharina - The one and only*

Strength

Intet nytt under solen men den är varm iallefall.

Publicerad 2008-07-27 19:31:04 i Allmänt,

Det var länge sen, det var evigheter sen nånting hände, iaf nära mig. 
Vi har precis ätit surströmming, jag är mättare än en propp men nu blir det soffan resten av kvällen.. Imorgon börjar sista helveckan på jobbet, sen är det bara två dagar i nästa vecka innan jag får semester och åker söderöver. Min telefon är helt pucko alltså, jag vill ha en ny, nu blir det nokia för Sonyericsson är himla skit alltså. Det var allt. Hejdå

Je!

Publicerad 2008-07-13 19:16:45 i Allmänt,

Lyckades äntligen fatta det där med Youtube, smart som man är. =) Inte alls som Jesper sa men jag klarade det ändå! När man ha mac måste man tänka steget längre. Jejje

Hur går det här då?

Publicerad 2008-07-13 19:14:39 i Allmänt,

Jag har inget att säga. Det är inget på tv, inget kul på intärnetet och jag är för trött för att göra annat än att sitta i soffan. Ny favoritlåt: 

Very entertainin´

Publicerad 2008-07-05 20:53:06 i Allmänt,

Jag jobbar och står i, utreder bränder och umgås med mytomaner. Funderar på en sak och blir utsatt för vuxna män med problem med självkänslan.
Föregående helg köpte jag en kaffeservis på auktion. Idag märkte jag att locket på kannan inte passar. Köpte den bara för 50 svenska kronor så det är ju ingen förlust. Om det är någon i Luleå, eller någon som har vägarna förbi,  som läser detta så får ni gärna komma förbi och dricka kaffe. Eller te går ju också bra. Låtsas inte om locket bara. Och säg till en stund innan så jag hinner städa.
Jag fick också med mig en vodkaflaska i glas med tappkran och 6 shotsglas hem från auktionen. 50 kronor. Om det är någon som är i Luleå och inte har vägarna förbi så får ni gärna komma in på en sup, eller två. Det beror på hur mycket som finns hemma.
Robi finns hemma men han delar jag inte med mig av. Någon måtta får det vara.
Snart ska jag och Mammselen upp till Pappselen och dumpa saker. Om mamma inte tar med sig kameran får vi säkert se rådjuren som stångas också.

Håll blicken kvar i skyn!

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela