Zatharina - The one and only*

Strength

Grattis till mig!

Publicerad 2007-11-25 21:30:09 i Allmänt,

Det är ju mitt namns dag idag! Hade jag helt glömt bort till evapeva påminde mig =) Tur att jag påminner alla er andra som hade glömt bort mig.
Resan gick bra, nu är det sagan om ringen som gäller.
Puss och kram

Min Dator

Publicerad 2007-11-06 15:08:31 i Allmänt,

har haft några dåliga dagar.. Igår skulle jag göra som Markus sa att jag skulle men då startar den inte alls. och har inte gjort sen dess. Som tur är är man ju sambo med en till dator i hushållet =)
Ringde iaf Applesupporten idag, dom visste ingenting, men om jag ändå ville reklamera kunde jag få prata med reklamationsavdelningen och det ville jag ju såklart. Han den första jag pratade med var ganska negativ och tyckte typ att det var ju inte så stor chans att det skulle gå att reklamera, men sen var han ju stockholmare också, lite dryg sådär =) Men sen fick jag prata med nästa kille, han var väldigt trevlig och hjälpsam, men sen var ju han från Umeå så det kan ju förklara saken. Så nu ska lilla datorn in på kontroll för att se om det är fabrikationsfel så att jag kan reklamera eller om det helt enkelt är kört för mig. Då blir det några tusen på en ny dator. Hej och hå.

Annars så lullar livet vidare här uppe i vildmarken, igår skule jag och Robi spela spel men jag förlorade och blev skitsur så vi får väl se när det händer nästa gång..

Min förkylning 'är ganska snäll så jag lider inte så mycket, tentan gick bra igår, hoppas på en femma. Trevliga akupunktören hjälper mig med allt från migrän till pms-besvär och självkänsla och jag är nästan helt sams med världen idag. Det enda som saknas är snön.

Tack för mig, hej.

Görresten så drömmer jag var och varannan natt nu att jag skäller ut människor som är elaka. Vad tyder det på Irene?

Tentatider

Publicerad 2007-11-04 17:13:36 i Allmänt,

Det är roligt med tentatider, jag drömmer alltid så konstiga drömmar då =) Förförra natten fastnade jag och Helena i en  lavin men jag tror vi överlevde väldigt bra. Inatt var det om nåt med skor som jag skulle lämna tillbaka, helt plötsligt var jag i affären utan byxor.. Jadu, man fattar ju ingenting av nåt =)
Imorgon är det tenta iaf och jag tror att det kommer att gå fint, så ikväll åker vi ner på stan och tar en fika.
Ingen kyrkogård har jag tänt ljus på men jag har ägnat tankar iaf.

 Puss och kram

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela