Zatharina - The one and only*

Strength

Grattis Mammselen!

Publicerad 2008-09-29 22:30:42 i Allmänt,

Nu är du nästan lika gammal som gatan =) Om jag hade haft en bra bild på dig hade den hamnat här men det råder brist på det. Men du fick ju en annan överraskning iaf! Puss och kram

Tjooooooooooo

Publicerad 2008-09-28 14:13:52 i Allmänt,

Inatt drömde jag så märkligt. Mr Eriksson hade börjar ragga på lilla Helena och jag var så arg! Arg för att han gav sig på Helmert och skulle såra henne också. Jag skällde och var arg men han svarade något halvt eller inte alls. Helena verkade inte tycka att det var något problem alls med det hela. Jag tror att det delvis kan ha att göra med han som kör bil så rak i ryggen. Eller vad tror ni pisters? =)

Nu ska jag jobba, hej och hå, puss och kram

 

Ingen är nöjd..

Publicerad 2008-09-24 19:52:32 i Allmänt,

Här i Luleå är det inga positiva miner.. En är missnöjd för att hon inte har något att göra, en annan är stressad av allt som måste göras inom närmsta tiden och en tredje är missnöjd med annat. Jag säger då det, men det kan alltid bli värre. 

Allihopa känner sig iaf lite piggare och positivare efter diverse träningspass så man får väl erkänna att mamma och pappa hade rätt i den frågan. =) Snart är det Idol samtidigt som rapportskriving, ingen vila ingen ro. Jag är inte en ko. Och jag heter inte Bo, jag har ingen lo, men jag kan ro, nu har jag slut på ord med ändelse o. 

Puss

Bingo

Publicerad 2008-09-17 20:08:01 i Allmänt,

Det är inte ens roligt, och man vinner inga pengar! Jag vill ha mina presenter!

Jag klagar också.

Publicerad 2008-09-17 20:06:55 i Allmänt,

Om jag av BertilBingo har blivit lovad 300 kronor i presentkort om jag blev medlem där och satte in en hundring, så ska jag väl för tusan ha pengarna. Det är inte mitt fel att samarbetet har upphört med presentkortsföretaget! Give me my money för tusan!!! Skitttttt. inte schit utan skit.

migränskit, fotmassage hjälper inte särskilt mycket, kom på nåt nytt mamma!

SKIIIITTTT

Jihooo

Publicerad 2008-09-13 16:59:00 i Allmänt,

Jag är bättre i magen, nu kommer det mer i perioder och när jag ätit eller rört på mig. Men jag överlever. Det är lite ensamt hemma när man är själv bara. Jag ska sova en stund tror jag så jag orkar grilla ikväll. Inget mer att säga. Medicinen är skitäcklig om man som jag har lite svårt att svälja tabletter. Slut.

Men åh

Publicerad 2008-09-12 18:35:29 i Allmänt,

När jag läser om blindtarmsinflammation så känns det ju ungefär exakt som det. Hoppas meducinen tar bort den också då. En kul helg kommer jag få iaf.

Telefonhällveteipåsen

Publicerad 2008-09-10 19:39:35 i Allmänt,

Idag fick jag efter många timmars springande på stan ett sms från el-giganten där det stod att min telefon som varit inne på lagning nu var klar för att hämtas. Jag, glad i hågen, men trött i benen, traskade in och fick tillbaka telefonen. Fick efter några om och men igång den och märkte att displayen fungerade och knappsatsen var utbytt. MEN! Kameran var ju fortfarande paj!!! Man blir så förbaskad! Lämnar man in den på lagning med trefel ska det väl lagas 3 fel?? Så in med den igen. Dessutom tjabblade butiksbiträdet om att garantin hade gått ut men att det skulle lösa sig ändå (det är väl självklart?), men garantin har inte alls gått ut, han kan ta sina papper och köra upp dom någonstans. Jädrar i min låda vad irriterad jag blir. Vart tog "kunden har alltid rätt" vägen?

Jag har köpt en ståltermos och ett liggunderlag till fjällturen, värsta lilla som man blåser upp. En liten fin mössa också till vinterdagarna. Resten av alla timmar har vi sprungit fram och tillbaka bara. På lördag blir det att åka till nikkaloukta och gå till kebnekaise fjlällstation. På söndag bär det av till toppen och sen hem igen på måndag eller tisdag. Undefär 15 personer från klassen så det här kan gå hur som helst! =)

Nu ska jag vara intelligent med Robi, puss och kram

Tvättat naveln

Publicerad 2008-09-05 19:12:15 i Allmänt,

Sådärja nu är skolan igång igen och den första veckan är genomliden. Jag tror att denna period blir mycker intressantare än andra har varit så det känns ju inte alltför tråkigt!
Jag och Big med Boss har precis varit ute och sprungit en kort sväng, gick faktiskt ganska lätt. Boss var mest trött av alla =)
Sen tvättade jag naveln, eller lite grann iaf.. det är inte det enklaste att göra för alla.. Usch, men nu är den lite renare iaf.. Om det är någon som bryr sig om det, knappast =)

En sak till har jag tänk på sistonde, från en viss glasögonaffär får man ju rabatt efter hur gammal man är. Jag t.ex. skulle ju få 23% rabatt om jag köpte glasögon. Nu till min fundering: Skulle farmor få 4% betalt om hon köpte glasögon då?
Jag ska nog skriva och fråga.

Ikväll är det film och marängschwiss hos Big, hejhej.

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela