Zatharina - The one and only*

Strength

04.17 No sleep

Publicerad 2007-07-24 04:17:48 i Allmänt,

Verkar inte som jag ska få sova nåt inatt. Är skittrött men det är ju helt omöjligt. Så nu sitter jag här med katten och funderar över livets stora frågor. Det skrev jag mest för att det låter bra. Egentligen sitter jag bara och stirrar och försöker samla nog många hjärnceller för att skriva något. Vadsomhelst.

Robi är här nu. Han sover. och mamma. Det är bara jag och Glenn som är vaken. Imorgon bär det nog av till Lagret och Panduro. Maria ska också ha ett par jeans a la Helena. Jag ska nog mest försöka hålla mig vaken.

I know I made you cry

Publicerad 2007-07-11 22:50:54 i Allmänt,

And I know sometimes you wanna die, but do you really feel alive without me?
If so, be free.
If not, leave him for me.

Giv mig styrka! Jag vill bara ligga på golvet och gråta. Är ju lite svårt när man är på jobbet. Helena gjorde ett tappert försök att trösta mig innan jag åkte hemifrån, men nu är känslan tillbaka. Usch och fy.

Idag fikade jag med Evapeva, Riktigt nice att träffa henne igen. Det är underligt att allt är som vanligt fastän man inte har setts eller hörts på flera månader. Trevligt med såna människor. Piff och Puff (Kate och Helmert) blev bjudna på födelsedagsmiddag imorgon. Får se om jag orkar..

Well you held me like a lover.

A girl with a hole in her heart

Publicerad 2007-07-09 20:37:52 i Allmänt,

image33


Jag och min migrän var bästa kompisar hela natten och halva dagen, plus att det kom ett larm imorse klockan sex. Var lagomt pigg då, som tur var behövde jag inte åka så jag gick och la mig igen. Med huvudvärken. Min bästa vän.

Bror har lagat skitgod mat till middag och jag fixade en finfin kladdkaka till efterrätt. Inatt kommer lillasyster hem så då blir det livat igen. Eller föresten inte, hon kan ju knappt prata =) Men Glenn pratar desto mer, mest hela tiden.

Jag saknar Min Robi så det gör ont i själen. Eller så farligt kanske det inte är men nästan. Jag överlever.

Anledningen till att jag inte skriver är helt enkelt att det inte finns så mycket att skriva om. Dagarna går på station, händer inte så mycket, när jag är ledig är jag ofta slö och gör ingenting. Det är så det ska vara på sommaren.

Hejhej

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela