Zatharina - The one and only*

Strength

When you were young

Publicerad 2007-09-21 15:07:13 i Allmänt,

Hör och häpna men jag har blivit så fasligt sugen på att skaffa barn. Det är nog bara en fas som går över snart.

Snart ska jag till Perk, måste packa men jag förmår mig inte att resa mig upp ur soffan.

To do: Bita ihop.

Hälsa på!

Publicerad 2007-09-11 12:02:56 i Allmänt,

Den som vill komma och hälsa på mig är välkommen! Känns som att jag helt plötsligt har för mycket att göra i skolan så om någon av mina kära Familjemedlemmar vill komma och hälsa på så är det okej, vill ha något att se fram emot.
Hade chansen att åka till Umeå i helgen men jag ångrade mig, ska ju till Boden nästa helg så Umeå får vänta till senare när tiden finns.

Idag blir det till att skriva ett skolarbete, hämta två soffor till lägenheten och kanske försöka ta tag i ännu ett arbete. Men det är som svårt när jag inte har ett abbonemang som fungerar för att Telia är skitkasst. Hur ska jag då få tag på de männsikor jag ska jobba med? Hur stavas abbonemang? abonnemang? Abonemang, abbonnemang.. neee..

Nu ska jag väcka min sovande prins!

Ikea

Publicerad 2007-09-01 00:23:21 i Allmänt,

Änteligen är allt fixat och klart. Har varit på Ikea hela dagen och shoppat. Tur att man är två. Nu ser det riktigt bra ut här inne, det enda som fattas är en soffa som vi itne vet vart vi ska få tag på och sen en byrå som inhämtas på tisdag. Alko hann vi med också, blev en del dricka för kommande fester. Icke att oroa sig för!

Mina humörsvängningar är värre än någonsin dessa dagar, snälla Robi fångar upp mig och håller om mig när jag halvt-gråtandes är på väg ner på golvet. Men nu har det lugnat sig igen.

Näpp, ska gå och lägga mig snart, Puss och kram.

image38

Är man liten får man krypa in i luckorna istället =)

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela