Zatharina - The one and only*

Strength

Fuckingskitblogg

Publicerad 2008-04-28 22:29:34 i Allmänt,

Jag är lite deprimerad.. sen blir jag ju orolig för Helena. What to dooo? 

Prison Break blir jag bara nervös av, de där lustigkurrarna kommer ju aldrig fram till något. Hon är en riktig biAtch. 

Birgitta pratar i telefon med någon som låter som Maria. Jag vill sova. Imorgon ska vi handla svensk mat. Hejdå.

Först tar det evigheter att komma in på bloggen och sen kan jag inte lägga upp bilder. Fucking skit.

Hello you

Publicerad 2008-04-25 13:23:31 i Allmänt,

Jag har inget att skriva men jag gör det ändå. Har ju inte hänt så mycket här uppe i norr idag, jag är ganska seg och vill helst inte göra nåt. Men jag var på gymmet en stund, där såg jag världens töntigaste kille.. Han gick fram och till baka framför spegeln med sin bandana i håret, spände sig lite och gick lite mer med sådan dära kaxig gångstil.. Jag gillar det inte! Jag gillar inte heller de grabbar som måste låta så förbaskat mycke när de tar i. Vad är problemet? Man blir väl inte starkare av att skrika? De gör det säkert bara för att folk ska titta och bli imponerade, känner att jag blir lite arg!
Nä, måste väl på och läsa lite kemi, jag vill ha söndag så Big kommer hit, vi ska ha superroligt!! Bye

Gårdagens inlägg

Publicerad 2008-04-24 07:36:20 i Allmänt,

Igår tänkte jag beklaga mig över att jag är så gråtmild, (undrar om det heter så?) men bloggen var ju så ultraseeeg... Varje onsdag mellan 21.00 och 22.00 ligger jag framför Tv:n men tårarna strömmandes nerför kinderna till Grey´s Anatomy. Jag känner mig lite löjlig, säg mig, är det någon annan som är likadan? Gråta till en påhittad amerikansk sjukhusserie.. Jag säger då det.
Det kändes mycke mer relevant att berätta detta igår när det var aktuellt men äsch, ni får ta mig för den jag är! Och jag heter Katarina och jag gör som jag vill.
Eller nu gör jag inte som jag vill för då hade inte tvätten blivit tvättad. Den tvättar ju inte sig själv som någon klok skulle ha sagt. Men det innebär ju att jag har tid att skriva en stund innan skolan och få mig en kopp kaffe. Tur det, annars hade inte denna dag blivit genomlidlig. Går till skolan till 18 ikväll. Hujeda mig.
Nu ska jag ner till tvättstugan igen.

Underbar dag till er Alla ! Puss och kram

Photos

Publicerad 2008-04-22 14:24:56 i Allmänt,

image62image63image66
image64image65

Nu ska jag ut och springa, hejdå!

Jag vill ha sommar och gröna träd.. Men än ligger snön vit.


That this is getting old.

Publicerad 2008-04-22 14:09:19 i Allmänt,

Nu har jag läst ett kemikapitel men det är ännu mycket kvar att göra. Man får skylla sig själv när man tar sommarlov för tidigt. Tänkte att jag skulle försöka läsa lite innan Big kommer hit så vi kan roa oss utan nåt annat att tänka på. Jepp.
Nu ska jag ut och springa, första gången utomhus detta år, springa kanske var att ta i men skämmes den som ger sig.

Eftersom boken jag läste inte var speciellt roande kom jag å tänka på en annan bok som inte är skriven ännu. Nämligen "Citat de hermana Maria". Det var väl brorsan som skulle skriva den va? Det skulle ju vara roande om Mamma och Moster kunde berätta om sådant som har hänt i deras ungdom. Särskilt som Mamma är tyst som en ekorre när det gäller sådant. =)

Tack för mig!

image61image61image61

Lilla Helmert! Ska du höra av dig snart?
Ta det lugnare och lite inte på någon!

Robi är dryg

Publicerad 2008-04-21 16:55:59 i Allmänt,

Jag vill också köpa bikini, har hittat en ful en, som förhoppningsvis blir fin när man vant sig. Det är ju så med riktigt snygga kläder, man ska inte riktigt kunna bestämma sig till en början om de är fina eller väldigt fula. Så är det.

Tell Me How I'm supposed to breathe with no air. 

Mor

Publicerad 2008-04-20 15:08:55 i Allmänt,

Mor, lilla mor, vem är väl som du? Ska du ut i strejk imorgon?

Inatt drömde jag att en tjej i klassen höll på att drunkna, jag räddade henne men det var ingen som brydde sig, alla andra tyckte snarare att jag skulle låta henne dö. Konstigt.

och det löser sig till det bästa. 

En gul höna på en gunga

Publicerad 2008-04-18 21:53:22 i Allmänt,

Jag kommer inte heller på nån bra rubrik.. Det är jobbigt det där.
och jag har ätit chokladpudding ikväll, och sushi, jag är en riktig lyxbrud. Annars försöker jag mest andas så djupt kan jag kan. Helst vill jag gå och sova men får man gå och lägga sig så här tidigt på en fredag? 
Men det ska bli kul när Birgitta kommer hit, vi ska göra en massa grejer och hälsa på i Boden och sånt.
Hejdå

Robihumor

Publicerad 2008-04-14 23:15:10 i Allmänt,

Robi tittar på lilla Al fudji och co, vet inte riktigt vad det heter men det är värsta typiska Robihumorn. Jag tror han håller på att garva ihjäl sig.. =) Det handlar ju om invandrare som driver med allt och alla.
 Jej, nu ska jag sova. puss och kram. (och Big, vad var det du sa om livstecken från Helena? och nej, Mammselen, inga tentor på ingång, långt ifrån.)

Det är något som är fel

Publicerad 2008-04-14 12:01:20 i Allmänt,

Det är någonting som känns fel.. Mardrömmarna är efter mig varje natt och har varit det de senaste nätterna. 
Det visar sig så småningom.. 
Nu ska jag till K och dricka kaffe. Ha en trevlig dag! 


Det snöar fortfarande här i norr.
 

Väldiga spännande söndag

Publicerad 2008-04-13 12:12:52 i Allmänt,

Ännu en slö-dag. Jag vill ha vår men det snöar ju fortfarande var och varannan dag.. Hoppas det blir lite varmare och mer barmark innan syster kommer.. man vill ju visa upp Luleå från sin bästa sida =) Hon har för övrigt plockat vitsippor idag...

Dagens to-do-list: (like the real bloggers, je!)
[ ]    Se på mer Tv
[ ]    Gymma och ta en powerwalk
[x]  Ha huvudvärk
[ ]    Laga tacos till middag
[ ]    Städa lite

Så spännande är det idag. Heja.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

So, since you wanna be with me
You'll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
you to stick around
I'll see you everyday
But you have to follow through
You have to follow through 

 

Fylleinlägg

Publicerad 2008-04-12 02:32:36 i Allmänt,

Ännu ett inlägg sent på natten. Har varit med tjejerna i klassen och druckit vin och ätit en god middag. Älgkött får man inte alltför ofta, tur att man har jägare i klassen! Diverse samtalsämnen har avhandlats men nu är det dags för sängen. Först en trudelutt; Han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna och så spotta han ut snusen , sa min kära får jag lov? Lallalalalalaa, du skulle sett din mormor, hon var lika grann som du när hon dansade och sjöng likadant som du gör nu!
Kanske lite fel här och var men vem bryr sig? Puss och kram jag är en dam.
Det är inget riktigt fylleinlägg, egentligen mest ett jag-är-trött-mitt-i-nattan-inlägg.

Bad day

Publicerad 2008-04-08 20:16:51 i Allmänt,

Its been a bad day please don´t take a picture.
Migränen kom igår, tänkte vara duktig och stark och skippa värktabletterna. Sådan duktighet straffar sig och leder till Ihållande huvudvärk hela natten. Vandrade till skolan i min dimma, acted like a bitch. Took my pills och så småningom försvann den. My apologies.


I think I thought I saw you try

Rex

Publicerad 2008-04-06 03:32:48 i Allmänt,

Ikväll har jag varit ute på rex och dansat till schlagerts. sällan så kul som då!! I min fina vita klänning, det guldiga flätan jag hade i håret är borttappat, men jag har iaf kvar skinnhandskarna., Nu har tuss somnat, men diskussionerna har gått heta om klamydia. Vilket ingen av oss har men det skadar ju inte att diskutera det ändå. Jag har inte mycke röst kvar nu, schlagern har tagit ut sin rätt. mEn det var det värt! Hej och hå, vi nu till sängen gå, inte vi utan jag, tuss sover redan gott i soffan. och förresten är det  ju ingen säng, snarare en madrass på golvet..

Dagens nyheter

Publicerad 2008-04-04 10:25:19 i Allmänt,

Vaknade imorse 07.46 (vad är problemet?) och såg att jag hade fått ett sms vid 4-tiden inatt att Egnellska huset återigen står i lågor. Vad ska man säga? Kanske är det inte meningen att det ska stå nåt hus där.. Min mycket professionella åsikt är att det är en anlagd brand.
För övrigt är jag back in Umeå den här helgen. Av någon anledning är jag fruktansvärt nervös och orolig i själen. Hoppas känslan är obefogad. En annan viktig sak är att det har kittlats i näsan hela morgonen, känns som ett blodkärl pulserar ovanligt mucho.
Nu ska jag återvända till tv:n innan det blir en tur ner till stan. Puss och kram

Nu vaknade Vickan, någon att prata med!

Skridskoturen

Publicerad 2008-04-01 22:05:16 i Allmänt,

Glad i hågen steg mannen upp för att baka bröd till vår skridskotur. Frun kokade mjölk och tillredde den varma chokladen. Efter några varv springandes runt, runt i det alldeles lagom stora slottet och inpackning i hästdroskan av skridskor, extra tröjor och diverse ätbart, bar det av till det stora vita frusna havet. Solen lyste såklart bakom den stora gråa molnen men det var inget som störde de lyckliga tu. Det som däremot grumlade deras lycka var den väldiga blåsten. Men ack den som ger sig, de kämpade på i blåst och dimma, skrinnade fram i smältis och i ännu mer blåst. Till slut fick det vara nog, de vände och svävade tillbaka i medvinden. Väl inne i vagnen igen fick frun blunda och runt, runt de åkte tills det tog alldeles stopp. De hade stannat utanför blomsterhandeln där frun fick välja och vraka bland blomstren. Hem kom de med en samling olika växter och frön. Fikan som noga hade tillagats i gryningen avnjöts i soffan.


Trevligt att bloggen fungerar igen, ännu trevligare är att Syster Big kommer och hälsar på här uppe i norr! Je!

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela