Zatharina - The one and only*

Strength

3 s

Publicerad 2008-11-28 13:00:36 i Allmänt,

SSS, sirkelsågträning, sushi, shopping. 

Nu är det helg, träningen är avklarad, snart går bussen ner till stan där det blir sushi och shopping, imorgon är det som vanligt världens roligaste fest. Jag och pisters har en deal, får se hur det går, Nästa helg kommer min idol hit, hoppas bara att Mi också kommer! Hur kul som helst skulle det vara!

Jä! Världens roligaste helg!

Tröstshopping

Publicerad 2008-11-22 18:17:03 i Allmänt,

Helgens ord är livskris. Bästa botemedlet mot en sådan är att få shoppa skor, så det har jag gjort idag. Här i Umeå är det mycket roligare att shoppa än hemma. Två par nya skor blev det, och inte så dyrt heller. Nästa helg är det jag som är ute och slirar i nya klackar!

Birgitta ligger här i soffan och sover och fryser om fossingarna. Vi är två trötta pisters som är på besök hos Tuss, men vi har ju varsin livskris och det tar på energin. Snart ska vi upp på vinden och se vad som kan tänkas vara vårat. Har redan hittat en kakform och en juice-press. Gäller ju att ta vara på det man har vunnit på skidtävlingarna i sin unga år!

Nästa helg är det Afterski-fest som gäller, jä. Det blir nice.

Pappskalle

Publicerad 2008-11-20 17:26:43 i Allmänt,

Grattis Pappsen på födelsedagen! Jä! Om jag hde haft fler kort på datorn hade det passat med ett nu men det har jag inte.



Annars är det deppigt idag, skolan går bakåt, jag har ångest och är alldeles ensam. Jag vet inte ens om jag har fixat försäkringen på rätt sätt... Bajs. Jag mår illa fastän jag äter renkött. Det tär på krafterna.

Jag ska till Helmert och lägga mig i sorgesoffan. jä.

?

Publicerad 2008-11-19 22:20:23 i Allmänt,

Vissa stunder känns det helt okej och vissa stunder ångrar jag mig och vill att allt ska vara som vanligt.. Hur ska jag kunna veta vad som var rätt och vad som var fel?

Idag har jag iaf skickat iväg min räkning på jobbet, hoppas på lite extra pengar till jul, kan ju behövas.. Min allra första räkning! Jä! =) 

Nu ska jag sova, händerna skakar efter träningen...

Skridskopremiär

Publicerad 2008-11-16 15:05:19 i Allmänt,

Sådärja, då var första långfärdsskridskoturen  avklarad, mycket trevligt och välbehövligt! Vi kom ju ut ganska sent så solen hade ju redan gått ner bakom husen men det var fint ändå. Bra för själen. 
Igår var det ferre hos Big, det var skitkul så jag är nöd med helgens bravader. Skulle ha behövt plugga och jobba också men jag har ingen energi, den går åt till annat just nu. Ska man orka gå på söndagsfika ikväll?

Nädu

Publicerad 2008-11-13 16:50:43 i Allmänt,

Helena, du har fel. Du gör inget, Big gör inget, jag gör inget heller. Jag har fikat i två timmar, direkt efter en timme lunch och 2 timmar gå runt och låtsas göra nåt. Men lite beröm har jag iaf skrapat ihop idag =) Mina händer skakar sen gårdagens box-pass. Jä. 

Husfrid till sist.

Publicerad 2008-11-06 19:32:22 i Allmänt,

Tomorrow är det dags för världens tråkigaste fest med världens tråkigaste människor. Som jag ser fram emot den! Här ska inga klackar slås i tacket, inga mungipor ska peka uppåt och ingen, absolut ingen ska sjunga med i sångerna. Förhoppningsvis slipper vi höra på musik helt och hållet så att vi kan föra konversationer om politik och diverse andra tråkiga ämnen. Festen går av stapeln en fredag också så att det blir lite tråkigare. 

Konstigt

Publicerad 2008-11-05 22:16:02 i Allmänt,

Jag gick in på min blogg idag på en av skolans datorer. Den såg skitkonstig ut, värsta ful och stor, så nu förstår jag vad Helmert menade när hon sa att bloggen såg så stor ut.. Här på min dator är den iaf skitsnygg! Bara så ni vet. 

Sådärja

Publicerad 2008-11-05 18:39:43 i Allmänt,

Nu är det bortskickat för en första genomläsning. Snart avklarat alltså!

Nu är det födelsedagsfika hos K, Congratulations!

Haha

Publicerad 2008-11-03 12:56:54 i Allmänt,

Birgitta har hittat en jättebillig tågbiljett till Oslo, i priset ingår att hon får ligga också! =)

Sura syster

Publicerad 2008-11-01 12:58:59 i Allmänt,

Här hade man gjort iordning sig och allt för att åka på utflykt. Men nä, då är Big sur, känns ju sådär att åka på utflykt då. Inte så kul att åka bara två till Lövånger, inte billigt heller. Tack så mycket! Skitkul.

Långfärdsskridskor

Publicerad 2008-11-01 11:20:15 i Allmänt,

Nu är de första ute och åker utanför fönstret! Jag vill också ut! Imorgon får det bli, hoppas det blir fint väder bara. Idag ska vi ju till Lövånger och hälsa på graven, sen ska vi hälsa på Skellefteå. Jajemen. Jag är frisk nu också, nästan iaf. Dricka kaffe med kaffeost gör jag också. Inte illa! 

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela