Zatharina - The one and only*

Strength

Klaga ska man

Publicerad 2009-09-29 22:03:27 i Allmänt,

Helena! Svenska Lantchips bjussar på två chipspåsar och hoppas att du inte är så besviken så att du inte kan äta deras chips nå mer. Så att du vet! 

Inte för att den passar i mitt liv

Publicerad 2009-09-28 13:07:39 i Allmänt,

men den är ju bra och den har ju avlyssnats X antal gånger. 
Jag väntar och väntar på golfbolls-Emelie men hon är inte så snabb. Vi ska till Sågmyra och jag ska göra av med massa pengar. Ja så kan det vara. Hejdå, den som har problem kan ringa mig, jag är rena psykologen dessa dagar men sen är jag ju ledig också och har energi att ta alla smällar. Bye

Hahha

Publicerad 2009-09-27 10:27:35 i Allmänt,

Mamma är på dåligt humör, hon skäller på mig för att jag inte har fyllt på saltkaret. Engångssaltkar! Haha, här har vi det alldeles utomordentligt roligt idag. Vi ska på marknad. Hejdå.

Back home

Publicerad 2009-09-26 14:02:50 i Allmänt,

Ja, nu har jag varit hemma sen i måndags. Det är skönt att vara hemma men iblnad längtar jag tillbaka till stället där själen fick andas. Men jag återkommer dit någon dag. Idag skulle jag och Mamma ha en heldag som vi brukar ha på helgerna, åka på utflykter och besöka massa konstiga och okonstiga saker. Men. Mamma som är jobboman kan ju självklart inte säga nej när de ringer på fredagskvällen och vill att hon ska jobba. Så här sitter jag. Ensam. Varsågod Mamma, det dåliga samvetet är serverat. Om en vecka åker jag till Grekland, det blir skitnice, jag ska bli varm och brun, sen blir jag väl kall och blek när jag seglar hem men det är inget vi tänker på nu. Venezuela ger mig nog värme och brunhet sen igen. Här kommer lite pictures från Norge. Håll till godo.



Här är Krossbu, mitt i ingenting men det fanns iaf en väg som var öppen så länge det inte var alltför mycket snö.



En dag var jag upp på Galdhöpiggen, det är den topp som syns i mitten. Över glaciären gick vi och ingen ramlade ner i någon spricka. Guiden var något att hänga i julgranen. Han var kanske lite för gammal för mig men Maria kanske? =)



Uppe på toppen, piece of cake om man jämför med Kebnekaise och det gör man ju.




Regnbågen gick ner utanför köksfönstret, tyvärr jobbade jag ju som vanligt så jag hade inte tid att leta efter skatten, sen glömde jag bort det.



Fåren var överallt.



Upp på glaciären som syntes på föregående bild. Tillsammans med en gymnasieklass från Helsingborg gick jag, guiden var inkallad från räddningstjänsten i Helsingborg. Jag tyckte om allihopa och de tyckte om mig. Vissa mer än andra men de var ju alldeles för unga för mig, Helena kanske? =)



Tråkig utsikt från glaciären.



I sprickorna vill man inte ramla ner.



Kossorna var också överallt och brydde sig inte alls om de blev påkörda eller inte.



Motivationsresa för personalen.



Vy från Krossbu. I den lilla stugan bodde en guide under säsongen, väldigt trevlig, lite för gammal för mig men Mamma? =)

Sådär varsågod, nu ska jag äta godis tror jag, fint väder är det ute men jag har Pms och är bara sur. "Ring så spelar vi" var en pina att lyssna på imorse. Så kan det vara. Hej.

Nytt!

Publicerad 2009-09-12 16:11:48 i Allmänt,

Idag har jag køpt en ny jacka infør høsten och vintern, den var dyr men min bæsta jacka gick ju sønder så då får man køpa nytt. och dyrt. Annars så går dagarna vældigt fort hær, skoleleverna ær vældigt trevliga och jag var ute på glaciæren med dem i torsdags. Kændes som att man gick på gymnasiet igen och det var sååå nice att tillhøra en klass =) Nu under helgen ær det lugnt hær, førutom att vi har 4 stycken bortskænda puckon som jag inte tycker om. Men man får væl vara trevlig ændå. På måndag morgon børjar cirkusen igen nær næsta skolklasser dundrar in. Funderar på om jag ska jobba lite hær næsta sommar också om jag inte får nåt jobb på någon ræddningstjænst. Ægarna vill att jag kommer tillbaka och det ær ju alltid kul att høra. Jag trivs ju bra hær så man kankse skulle ha førsøkt komma hit några veckor och andas och lugna ner sjælen. Ja, vem vet. Det ska bli skønt att komma hem också næsta måndag. (16:30, busstation Mamma!) Men ændå lite ångest att læmna den hær bortkopplade tillvaron. Æh, massa blaj, nu ska jag jobba igen istællet før att sitta hær. Pusselipuss

Åh

Publicerad 2009-09-04 16:30:28 i Allmänt,

Vilken dag. Vaknade med migræn, genomførde en skitstresssig frukost med bjashuvudet. Tog ledigt och sov två timmar med en Treo. Så var værken borta. Helt groggy och skakis børjade jag stæda ett rum nær sanningen om Robi kom till mig. Det ær konstigt att hjærnan fattar det uppenbara først efter 10 månader. Åh, blir så less på mig sjælv att jag inte såg det redan då. Det var ju helt uppenbart, men så var han ett avslutat kapitel. Tack och hej. Det var samma sak med den andra, vaknade upp en dag och såg helt klart vad det var som hade hemlighållts før mig. Antar att det ær bættre att komma på det sent æn aldrig.

Nu har jag genomført en lunch, har bara två middagar kvar idag. Hær på Krossbu ser varje dag likadan ut så det spelar ingen roll vilken veckodag det ær, alla jobbar varje dag, med samma saker. Idag ær det skønt att vara borta från allt och alla och få lugn och ro, men vissa dagar vill jag hem till civilisationen. Jag saknar min familj och mina vænner men dagarna går fort och snart får jag væl panik før att det inte ær några dagar kvar hær.. Idag har jag jobbat varje dag i 3 veckor och det børjar kænnnas i kroppen och hjærnan, lite misstag hær och dær dyker upp =)

Jag minns allt som naglarna mot glas.

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela