Zatharina - The one and only*

Strength

Idag blire Italien

Publicerad 2009-10-31 09:40:43 i Allmänt,

Snabb uppdatering bara! Sitter med Joels pappas dator på ett cafe på Korfu, skönt med internet =)
Vi seglar från Korfu idag, kommer fram till Italien imorgon bitti någon gång. Tror att det finns planer på att fortsaätta norrut på en gång eftersom vindarna ligger rätt. Stannar förmodligen till i någon hamn lite längre norrut i någon dag eller två innan vi far över till Slovenien. Vi ska vara där på fredag. Joel berättar inte så noga för mig vad som är planerat, jag snappar upp lite här och där istället. Tror inte han tycker att jag behöver veta det eftersom jag ändå inte seglar eller har något att säga till om men jag vill ju gärna veta lite vad som händer. Men Joel han är som han är och vägrar ändra sig så jag frågar hans kompis istället. Ja, det kanske låter lite negativt och det är det också. Men utöver det har jag det bra! Solen skiner varje dag, men det börjar bli ganska kallt på havet så det är inte läge att sola längre. Brännan försvinner fort. Eftersom det finns nada att göra på en båt ligger man mest och filosoferar och lyssnar på musik. Det är nice =) Det ska bli skönt att komma hem iaf, I miss my familt and friends!
Puss och kram

För dig Pappa

Publicerad 2009-10-27 23:41:54 i Allmänt,

Vad trevligt att du har kommenterat i bloggen! Jag ska göra mitt bästa för att hitta nåt bra, här i Grekland är det inte myclet billigare än i Sverige, men jag ska kolla i Slovenien. Eller Tyskland kanske. Jag är ju inte så duktig på whiskey men Joels pappa kanske kan hjälpa till. Vi får se vad jag hittar! Godnatt, Puss och kram

För dig Mamma

Publicerad 2009-10-27 23:34:29 i Allmänt,

Idag har varit den sista dagen på fastlandet i Grekland. Imorgon påbörjar vi seglingen hemmåt, vi ska stanna någonstans och plocka upp Joels pappa. Sen seglar vi uppåt via Italien och vidare till Slovenien där vi den 9:e november lastar på båten på en lastbil som tar den upp till norra Tyskland och Östersjön. Själv tar vi tåg genom Slovenien, Österrike och Tyskland. Jag är ju inte kung på geografi men typ så ska vi göra. Lastbilstransporten har vi hört rykten tar ungefär 5 dagar. Sen är det Österjsön kvar, beräknad reslängd typ 3-4 dagar, beror på väder och vind, men vi kommer väl till Stockholm i mitten av november någon gång. Nu vet du lilla Mamma. Nu ska jag sova, man blir sjukt trött av att göra ingenting på dagarna. Puss och kram, jag är en dam!

Världens bästa kropp

Publicerad 2009-10-25 21:09:30 i Allmänt,

Nu är vi back på Poros igen. Kom hit igår efter en dags shopping i Athen. Hittade faktiskt en snygg vinterjacka som jag är riktigt nöjd med. Kanske inte det första stället man börjar leta efter vinterjacka på men det fanns en hel del. Grekerna är frusna tydligen. (Okej, Mamma kanske inte skulle kalla det vinterjacka, men för mig i Skåne blir det nog alldeles utmärkt!) Hittade lite annat smått och gott också så man slipper känna att pengarna bränner i fickan. Igår kväll var vi ute och åt och sen på någon liten mysig krog, kul vare men jag är så trött på att vara trevlig när jag inte känner för det. Nya människor hela tiden så man känner ju att man måste vara social, ångest får man när man inte är det. Inge kul. Framförallt inge kul när det ska pratas engelska dessutom. Regnet öste ner igår kväll och under natten, blixtrarna lyste upp himlen och åskan mullrade men det var himla mysigt, inte varje dag man är i Grekland med sånt väder. ska vara dåligt väder i två dagar till innan det blir sol på onsdag. Det är ju då vi börjar segla hem så hoppas på fint väder hela tiden. Min svenska idag är ju underbar men det skiter jag i. Äre någon som vill ha något från Grekland? Vi drar som sgt på onsdag så säg till innan det. Hej och hå, puss.
Idag har jag träningsvärk efter shoppingen igår. Exakt så vältränad är jag.

What the f**k

Publicerad 2009-10-22 09:07:43 i Allmänt,

What the hell is wrong med styckeindelningarna, det går ju inte att göra olika stycken. Visst har du också problem med det här Maria? Iiiiiiiriterande.

Aldrig frisk

Publicerad 2009-10-22 09:01:16 i Allmänt,

Fortfarande tät i näsan och hosta. Kul semester när man ska vara sjuk hela tiden..
Imorgon seglar vi ner till Poros iaf. Egentligen skulle vi ha åkt in till Athen och varit turister för att sen åka vidare därifrån men nu var det en båt som behövde seglas ner så då gör vi väl det istället. Hade varit kul att få se Athen men det här är väl inte sista gången man är i Grekland kan man hoppas. Jag har varit här nere i två och en halv vecka nu och tiden har gått väldigt fort. Jag har inte gjort så mycket förutom att sola och äta känns det som, och det senare syns, eller det är nog en kombo av för mycket föda och för lite motion. Dagar med dåligt väder har tillbringats i soffan framför en film eller en serie. Kom på idag att semestren här nere snart är slut, så jag fick lite panik över att jag inte har sett eller gjort mer, men det är svårt när först Joel blir sjuk och sen jag, Joel har ju dessutom jobbat sen vi kom hit till Lavrio, kul att vara turist själv liksom! Det var egentligen inte meningen att han skulle jobba så här mycket men det verkar som han behövs här. Men kul för mig? Noooe. Jag skulle haft med mig en pister som kunde ha semester med mig!
Känner mig lite deppad idag som ni kanske märker... Den här förkylningen sliter på kroppen, sen hade jag så förbaskat ont i höfterna och benen inatt så det var svårt att sova. Och sen blir jag arg på frisören som klippte mitt hår alldeles för kort fast jag sa till han flera gånger. Åhhhhh... Joel säger att här i Grekland gör dom lite som dom vill, det spelar ingen roll vad man själv vill. kulkul. Resten av hushållet har också varit sjuka men inte så här länge.. Why me?
Åh, kul inlägg. Jag ska ner till hamnen och sola nu tror jag. Det är iaf positivt, precis lagom teperatur för att sola så länge solen är framme. Förhoppningsvis slutar Joel lite tidigare idag, kanske man kan hitta på nåt. jajja, pusspuss

Hjärtat kom aldrig till tals

Publicerad 2009-10-17 22:00:44 i Allmänt,

Nu har det varit mulet och regnat i flera dagar. Skittråkigt. Jag är ju ungefär på Greklands baksida och det finns ingenting att göra här när det regnar. Är man sjuk finns ännu mindre så det har varit mycket bloggläsande och filmtittande på senaste tiden. Imorgon ska det iaf bli sol så då ska jag bättra på brännan lite. Jag lär ju ändå vara blek när jag kommer hem till Sverige igen efter 2 veckors segling i (förmodat) dåligt väder. Imorgon kommer iaf Joelo tillbaks så på måndag eller tisdag blir det åter Poros. Nice! Nu ska jag sova, bye!

Migränh-vete

Publicerad 2009-10-15 16:39:01 i Allmänt,

Jej, 30 timmars pass migrän är över. Nu är jag sjukt opigg.. Hate it! Idag regnar det här, har inte varit ute på hela dagen så det gör ju detsamma. Brun har jag ju hunnit bli iaf, och hinner bli =) Jag har fått tre nya kompisar, hemskt söta och hungriga. Alla andra skaffar ju husdjur så då gör jag det också!
Katterna får inte gå in i lägenheten så de hänger vid dörren istället.
Annars så hänger jag mest i hamnen med Joel och hans grabbar. De jobbar och jag solar =)
Jobba?
Joel jobbar ibland iaf.
Han kommer förövrigt förbi Mamma på lördag för att hämta lite grejjer, Birgitta kan ju ha lite kontakt med han så ni kommer överrens om någon tid.
Det var allt! Pusspuss

Mitt jobbiga liv

Publicerad 2009-10-10 21:34:15 i Allmänt,

Idag steg jag upp vid halv tio. Gick till hamnen med Joel. Gick och köpte en (skitgod) latte. Gick runt i samhället. Återvände till hamnen. La mig och solade. Solade, Lyssnade på musik. Solade. Läste ut en bok. Solade. Solade. Började på en ny bok. Solade. Gick ner i båten och somnade. Gick hem med Joel. Fick mat. Nu sitter jag här. Asjobbigt. =)



Det jobbigaste just nu är alla myggbett som dyker upp. Man varken hör eller ser mycggen men betten känns kan jag lova. Och sjukförsökringskortet har jag tappat bort så vi kan ju hoppas att jag håller mig till myggbett.



Imorgon ska jag.... SOLA! Tjohej! Nu hejjar jag på Sverige. Zlatan är min hero. (Förutom du brorsan)

Jag har det bra

Publicerad 2009-10-06 14:56:52 i Allmänt,

Igår morse kom jag hit till Poros. Vädret är strålande! Har legat på stranden halva dagen idag, precis så perfekt väder så man kan sola och tycka att det är behagligt. Vattnet är varmt så man kan ligga i en bra stund. Alla männsikor är skittrevliga och det är så kul att träffa Joel igen! Jag är så nöjd, för jag är gla, jag är så glad så som det är för jag är nöjd. Det var allt! Hejsvejs.

Här är jag!



Här är ni, Birgitta är alltid glad! Kanonkul. Full fart.

Hejrå, snitsig rubrik på fotosidan Mammsen! Gammal kärlek...

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela