Zatharina - The one and only*

Strength

Fri! som en fågel

Publicerad 2008-10-29 13:59:24 i Allmänt,

Nu är alla tentor avklarade och jag tror dessutom att allihop gick ganska bra! Idag blir det till att göra absolut ingenting innan jag imorgon fortsätter med Jokkmokk. Jag såg min första domherre idag, det är nåt som sannerligen är värt att berätta =) Hoppas domherrarna börjar besöka min fågelbur på balkongen snart. 
Nästa sak som är värd att förtäljas är det faktum att min svanskota har gått sönder. Efter tentan idag kan jag knappt gå, sitta känns inte alls kul och vända sig i sängen vill jag inte ens tänka på. Det känns ungefär som när jag var liten och åkte spark på den isiga grusvägen hemma. Av någon anledning åkte jag utan händer och dunsade rakt bakåt, rakt på svansen. Det har jag alltså fått tillbaka nu efter att ha suttit på en mjuk stol i två timmar. Känns bra, känns bra. 




Pink - Ave Maria

På tal om Maria, tack för vykortet sis! Robi, Big och Helmert tackar säkert också!

I´m the star!

Publicerad 2008-10-25 22:10:35 i Allmänt,

You are The Star

Hope, expectation, Bright promises.

The Star is one of the great cards of faith, dreams realised

The Star is a card that looks to the future. It does not predict any immediate or powerful change, but it does predict hope and healing. This card suggests clarity of vision, spiritual insight. And, most importantly, that unexpected help will be coming, with water to quench your thirst, with a guiding light to the future. They might say you're a dreamer, but you're not the only one.

What Tarot Card are You?
Take the Test to Find Out.

Fånga Fågel

Publicerad 2008-10-22 16:57:26 i Allmänt,

Jag har ju en fågelbur på min balkong, utan fåglar såklart. Det brukar ju vara ljus i den som lyser upp i höstmörkret men nu har jag lagt din en talgboll istället. Jajemen, jag ska fånga en livs levande talgoxe (hur det nu stavas...) Än så länge har jag inte sett någon fågel i buren men jag vet att de flyger runt här och smyger.
Jag är skithungrig så det vore trevligt om min kära sambo kunde komma hem snart så vi kan åka och käka. Skräpmat måste ju vara den bästa uppladdningen inför tentan imorgon!

Nu är han hemma! Puss och kram

Singstarkväll!!!!

Publicerad 2008-10-03 17:20:27 i Allmänt,

Ikväll är det dags för världens nästan roligaste fest. Singstar!!! Tjoho! Jag har aldrig testat det men det kan ju bara vara skitkul eller skitkul! En annars väldigt oproduktiv dag ska avslutas på bästa sätt. Jajemen, Så ska det vara. Som handen i handsken. Sex laxar i en laxask. Det du!

Svenska polisen är det värsta jag har varit med om när det gäller att slussa runt en när man vill ha tag på information. Svara i telefon är inte heller deras starka sida. Men man börjar ju bli riktigt bra kompis med kvinnfolket i växeln =) Undrar om man kan säga att polisen är kass utan att få FRA på sig? 

A just det, värt att nämna (eller inte), jag var med på cirkelsågträningen idag med mina pisters. Jag är skitdåligt tränad. Skitdålig. Men det kanske blir bättre. Imorgon kommer jag att gå runt som en gammal kärring här hemma. Tjo.

Tjo!

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela