Zatharina - The one and only*

Strength

Baka bröd

Publicerad 2008-03-29 09:00:12 i Allmänt,

Jag är vaken för tidigt igen. Vi ska ut och åka skridskor idag och dricka varm choklad i solen. Problemet är att det inte syns till någon sol idag. Men det är klart att det ska vara molnigt på helgen och att jag inte är bitter. Hur kan det komma sig att det är sol de dagarna som man städar och donar inomhus och sen molningt när man planerar utoomhusaktiviteter?
Robi ska iaf baka bröd som vi ska ha med oss, han är en duktig karl. Nu ska jag hoppa på honom i sängen. Hej

Gustafskorv

Publicerad 2008-03-28 09:06:28 i Allmänt,

Hmm.. jag undrar en sak. Om min moster och hennes syster skrev en rimmande berättelse om en son när  de var unga, vilken son handlade det om? Vavavava? Eller vad handlade berättelsen om?

Jag har sjuk tgräningsvärk idag, kunde knappt vända mig i sängen =) Men nu är jag uppe. Till vilken nytta vaknar man halv nio när man är ledig? Solen strålar utomhus men det känns smärtsamt att ta en promenad. Vanka fram som en pingvin ser ju för tokogt ut.

Jag får väl fixa frukost. Gustafskorv, je!

Fin som få

Publicerad 2008-03-27 10:39:07 i Allmänt,

Värsta blåsiga Lule idag, tur att man är ledig i flera dagar!
Vi ska spela squash idag, det har jag aldrig gjort förr så jag åker väl på storstryk.
Robi sover sin skönhetssömn, han sover väldigt mycket den pojken så han lär ju vara förbaskat vacker =)
Och här kommer en vacker blomma! Tack Mammselen!

image53

Helena och en fisk

Publicerad 2008-03-17 14:31:24 i Allmänt,

image52

Grattis på födelsedagen lilla Helmert! Det här var det enda kortet jag hittade på dig på mams dator men det får gå ändå. Egentligen är det ju tradition att hitta de fulaste bilderna men du är ju snygg jämt! Du är ju fisk så det passar superbra =) Lita inte på någon!
Puss och kram

Vars får man allt ifrån?

Publicerad 2008-03-16 10:10:58 i Allmänt,

Nu har jag drömt sådär konstigt igen.. Vart får man allt ifrån?

Jag och en annan person jagade av okänd anledning en tjej vid namn Anna. Vi sprang i mörkret genom någon smal gränd. I nästa sekvens var både jag och Anna döda. Vet inte hur vi visste det men vi var andar som bara visste. Jag tror att jag hade dött av att jag ramlade och hamnade i en hög med bajs. Min vita skjorta var alldeles brun av bajs. Sen befann vi oss (jag, Anna och bajshögen) i ett rum med en glasvägg ut mot ett annat rum där min klass precis skulle ha lektion. En kille vid namn Johan N kom in och började undersöka mig, lyfte på en arm och tittade på huvudet. Nästa kille Johan D kom in och började sprätta upp min ena stortå. När undersökningen pågick återvände vi andar till våra kroppar och fastän det kittlades fick vi lov att ligga helt stilla, vi var ju döda. Allt som undersökningarna pågick blev vi mer och mer less på att ligga still, så vi struntade i det och låg och pratade och höll på med en dator istället.

Så vart får man allt ifrån?


Nu tjatar mamma om att jag ska vara klar så vi kan gå ut i skidspåren, solen skiner värsta mycket, jag ska sätta mig på altanen hemma hos paps och sola sen! Jepp, livskvalitet =)

Hint

Publicerad 2008-03-15 18:12:12 i Allmänt,

Jag är hemma hos Mamma och ska snart försvinna iväg till Pemlan på schlagerkväll. Det jag behöver just nu är en ny mascara, helst en Maxfactor med olika färg i ändarna. Guld, svart-ja tack!
Det var allt för mig. hejdå.

Nyttig?

Publicerad 2008-03-10 20:55:38 i Allmänt,

Nu har jag försökt äta nyttigt i några veckor och motionera mer än vad jag brukar. dvs mer än nästan inget alls. Men inte går jag ner i vikt, nejnej, jag går mer upp i vikt. Därför skiter jag i mitt nyttiga liv från och med nu. Nu ska jag dricka varm choklad och äta bullar. Puss och kram. På torsdag kommer jag hem till Falun.

Var är Helena?

Publicerad 2008-03-08 19:18:55 i Allmänt,

Var är  Helena?? Är det någon som har hört nåt från henne den senaste veckan? Man blir ju orolig..


Jag har hittat en blogg som jag tror min familj skulle tycka om UnderbaraClara

Och dagen till ära är jag lätt kär i Anders Södergren, jag är en riktig golddigger.

JE!

Publicerad 2008-03-02 13:02:05 i Allmänt,

Jag ska ut ock åka skidor med brorsan!! Värsta Vasaloppsåkaren! Sen ska vi äta bullar och dricka varm choklad! Ja man undrar ju vad jag skulle göra utan brorsan?
Den andra som jag först tänkte skulle med ut i friska luften ligger bakis, den slarvern... Han vet inte vad han missar!

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela