Zatharina - The one and only*

Strength

Tjo

Publicerad 2009-08-27 15:48:09 i Allmänt,

Hello igen!
Jag ær inte på datorn så ofta så det blir inte så tætt med uppdateeringarna.. Jag jobbar och står i, den hær veckan har vi haft norksa skolklasser hær, jobbiga och drog in myvket skit men nu har vi stædat undan dem. Næsta vecka kommer det skolklasser från helsingborg hit, hopppas de skøter sig bættre. Inatt drømde jag att jag var hemma i Sverige igen, det kændes inge bra men nær jag vaknade och insåg att jag var kvar hær så blev jag nøjd igen. Antar att jag trivs =) Den nya kocken lagar vældigt god mat, svensk husmanskost! Det blir lite før mycket att æta ibland men jag kanske behøver det till allt serverande.. Nu ska jag uit och gå en svæng, måste førbrænna det stekta flæsket med løksås!
Puss och kram

Nehepp

Publicerad 2009-08-18 15:58:21 i Allmänt,

Har kommer en bild ocksa pa mitt nuvarande hem. Jag var ute och gick lite igar i omgivningarna, det ar ju ganska blott efter 3 dagaras hallregn men mina nya kangor ar skitbra! Det kom nastan inte in nagon vata alls fastan jag rakade dopa hela foten i en vattenpol =) Idag var jag ute och sprang, eller sprang gjorde jag bara halva tiden, i nerforsbackarna. Det ar skitjobbigt att springa i 8% lutning sa da gick jag istallet. Sen forsokte jag halsa pa faren som ar runtikringhar men det ville inte dom. Jag sag vart regnbagen gar ner men nar jag hade skyndat mig for att hamta kameran och ta kort sa var den borta. Men den gar ner har iaf, lite langre ner langs vagen. Det har varit ganska lugnt har igar och idag sa jag har mycket tid over, hoppas det blir lite mer fart snart sa jag har nat att gora! En korsordstidning blir fint, man kan ju inte vara ute och ga pa hela den lediga tiden. Och nog ska vi ta en pisterfika pa unik i host, efter att jag kommer hem fran Grekland tankte jag ta mig en Sverigetur, jag kan borja i Lulea!


Det kommer inte alls nagon bild pa mitt nya hem, funkar inte att ladda upp. Hoppas att det gar att skicka bilder till mamma iaf. Hejda.

Nehepp

Publicerad 2009-08-18 15:54:47 i Allmänt,

Har kommer en bild ocksa pa mitt nuvarande hem. Jag var ute och gick lite igar i omgivningarna, det ar ju ganska blott efter 3 dagaras hallregn men mina nya kangor ar skitbra! Det kom nastan inte in nagon vata alls fastan jag rakade dopa hela foten i en vattenpol =) Idag var jag ute och sprang, eller sprang gjorde jag bara halva tiden, i nerforsbackarna. Det ar skitjobbigt att springa i 8% lutning sa da gick jag istallet. Sen forsokte jag halsa pa faren som ar runtikringhar men det ville inte dom. Jag sag vart regnbagen gar ner men nar jag hade skyndat mig for att hamta kameran och ta kort sa var den borta. Men den gar ner har iaf, lite langre ner langs vagen. Det har varit ganska lugnt har igar och idag sa jag har mycket tid over, hoppas det blir lite mer fart snart sa jag har nat att gora! En korsordstidning blir fint, man kan ju inte vara ute och ga pa hela den lediga tiden. Och nog ska vi ta en pisterfika pa unik i host, efter att jag kommer hem fran Grekland tankte jag ta mig en Sverigetur, jag kan borja i Lulea!

Det kommer inte alls nagon bild pa mitt nya hem, funkar inte att ladda upp. Hoppas att det gar att skicka bilder till mamma iaf. Hejda.

Fyllekäk

Publicerad 2009-08-02 02:59:35 i Allmänt,

Jag tror min Mamma är bäst, fick stränga order om att inte äta hamburgare på vägen hem, jag kunde äta kroppkakor istället. Och vad gör jag? Ja, jag äter kroppkakor! Tror ni det var äckligt eller? NAAAAEEEEEEEEJJJJJJ! Skitgott. Det var allt för ikväll, byebye.

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela