Zatharina - The one and only*

Strength

Svengelskan går bra..

Publicerad 2006-11-20 20:13:50 i Allmänt,

Varför göra det lätt när man kan göra det svårt? Just därför läser vi fysiken på engelska nuförtiden.. Men min svengelska är ju underbar så det är ju luuugnt =) Men fysiken är banne mig inte så lätt, tittar jag i facit så är det ju helt glasklart men skulle jag ha kommit på det själv? Nej, oftast inte.. Det är ju inte så många tentor där man får svaren och sen ska räkna utefter dom.. Ekonomin satte jag iaf! Kanske skulle jag ha satsat på det istället? Nehejdu, aldrig i detta liv!

Var ut på ett nytt ställe här i stan i lördags, uppskattat att det öppnat något nytt så vi har nåt att välja mellan men alla verkar ju inte fatta att man kan vara där istället för på det andra stället.. Men det var trevligt även om det var lite folk och kass musik. Annars var det en skum kväll och natt.. alla männsikor var som konstiga.. Jag tror fortfarande att det var de där leoniderna som påverkade...


43057-21


"Hoppas att hon så småningom känner sig starkare. Sätter näsan i vädret, sträcker på ryggen, spottar i nävarna och går framåt med fasta steg. Inte tittar bakåt utan riktar blicken framåt.
Och inser att det är hon som har vunnit... "
    
Tack Kära Mamma, det värmer!
               Så sant, så sant.. He is not värd det!


Om tre och en halv vecka får jag komma hem, då far jag ner till Linköping och hälsar på men sen borde väl syskon komma hem så vi kan få fira jul tillsammans och ta syskonfikor.. sånt som vi är så grymt bra på!

Papps fyller 59 år idag! Grattis! Jag har inte ens skickat ett kort.. (skämms) man jag ringde iaf, han är söt lilla pappsen=)

43057-22

Papps jobbar som aldrig förr :)

Nu är det Anna Phil, puss och kram och hej!

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela