Zatharina - The one and only*

Strength

Lilla mor

Publicerad 2008-05-25 14:11:29 i Allmänt,

Gratulationer på Mors Dag!



Birgitta fick också vara med, hon ser ju supernöjd ut =)


Idag är vi alla lite slitna efter festen igår men det blir sushi till middag iaf! Imorgon börjar sista veckan och det blir nog till att plugga mucho. Slutspurten nu! Hejdå

Bakåt och framåt

Publicerad 2008-05-20 14:53:53 i Allmänt,

För fem år sedan.. gick jag andra året på gymnasiet, var tillsammans med min Joelo som fortfarande är min vän idag. Annars var det en tung tid med mycke press fast vid den här tidpunkten hade det blivit bättre. Tränade och höll på inför mönstringen tror jag, mönstringen blev av men jag kom på bättre tankar inför att göra lumpen. Inget jag ångrar idag! 
För tre år sedan.. var jag ute på resa i Sverige efter en halv säsong på ett litet hotell i Dala-fjällen. Hälsade på här och var, det fanns inga måsten och jag var helt fri. Inte fel!
För ett år sedan.. hade jag snart gjort mitt första år i Luleå, tampades som bäst med matten och var alldeles nyförälskad i Robi! Såg fram emot sommaren och praktiken på Räddningstjänsten hemma i Falun.
Igår.. hade jag huvudvärk och var less på skolan. På kvällen hittade jag en sovande man i trappuppgången som låg och snarkade i sin egen spya. Luktade i hela trappuppgången och jag ringde störningsjouren, någon måtta får det ju vara! Blev kopplad till polisen (onödigt?) som dök upp halv-ett, spy-killen hade fått hjälp därifrån, bara lukten fanns kvar. Polismannen var iaf snygg =)
Imorgon.. är jag ledig och ska väl plugga brandkemi. 
Om ett år.. har jag bara ex-jobbet kvar här innan det är en termin ledigt och sen flytt ner till Revinge.
Om tre år…är jag 26 och jobbar förhoppningsvis operativt inom räddningstjänsten. Någonstans. Eller så passar jag på att sticka ut och resa innan allt annat ska göras, familj och sånt där. ni vet. 
Om fem år...  jobbar jag inom räddningstjänsten, är gravid och fixar med vårt hus ute på landet. Om jag får allt jag önskar så bor jag vid vatten också.. Eller vid fjällen.. Åh, det finns så mycke jag vill ha..

Sådär systrar och mammor, gör en ni också vettja!
Puss och kram

En sång

Publicerad 2008-05-14 22:43:49 i Allmänt,

Tror att den passar Big bäst. Jag vet ju inte hur man lägger in själva youtube-grejen så ni får nöja er med länken.
Godnatt

Dagens viktiga inlägg

Publicerad 2008-05-11 20:53:55 i Allmänt,

Viktigt viktigt! 
Idag har jag haft ont i skallen, försökt plugga, sovit, pratat i telefon, gått på promenix, handlat, blivit inspanad av en butiksväktare( det var väl knappast så att han stod och smög bakom en hylla bara för jag var så het) och ätit surströmming all alone. Detta beteende leder till att jag nu måste vädra ur lägenheten, det är ju faktiskt lite synd om Robi om det luktar allt för mycket när han kommer hem...
Nu ska jag lägga mig under filten och glo på dumburken.
Imorgon är en ny dag! Hej

Ensamheten

Publicerad 2008-05-09 18:44:24 i Allmänt,

Sådärja, då var lägenheten städad och jag har en ensam hemmakväll att se fram emot. Robi är borta och jag njuter av att vara själv. Tur att man har lärt sig det. Att uppskatta ensamheten alltså. 
Och hoppas att Helena överlevde hoppet..! 
Nu ska middag intas, trevlig kväll!

Magont

Publicerad 2008-05-07 20:46:40 i Allmänt,

Nu har jag ont i magen också! Men ikväll är det Greys iaf, här ska gråtas! Heja.

Förkylningstider

Publicerad 2008-05-05 22:53:05 i Allmänt,

Robi är sjuk och jag tror att jag också är smittad. Börjar bli snorig och sånt strunt. Förresten har min blogg blivit flyttad nu, inte för att det är några synliga förändringar så jag förstår inte vad det var bra för. Sen är jag enormt trött på skolan, just nu känner jag mest för att hoppa av hela skiten.. Men det går väl inte..

När Big åkt hem blir det banne mig till att börja äta mindre, det här funkar inte! Tänk bara när jag ska spela fotboll med brandmännen i sommar, jag lär ju hänga med litegrann iaf!

Slutligen funderar jag på att köpa den där "långsamhetens lov" efter ett tips från Mams. 71 kronor kan den väl vara värd?

Och en sång:
If you feel like a loser
If you lock yourself out
If you lost all your money
Would you turn to me

When you need someone to talk to
When your stuck at the bar
When you fear its all over
I would'nt turn away

Till Helena!

Publicerad 2008-05-02 21:10:15 i Allmänt,

Who invated you? Me!
Who invated you? Me!
Who invated you? Who invated you? Who invated you? Me! Me! ME!
Johnny Depp

I´m doing fine

Publicerad 2008-05-02 11:30:36 i Allmänt,

Inga hål här inte! Se fina tänder så, och alla visdomständer hade kommit fram. Det är därför jag är så vis.Lite tandsten och gnissel i tänderna men annars är jag ju perfekt.
Nu ska jag ut och lunka, Big och Perk får springa runt mig i cirklar så jag inte blir ensam där i skogen.
How do you do, do you do?







08.15

Publicerad 2008-05-02 07:20:16 i Allmänt,

Tandläkartid. Tur i oturen att de hade en tid ledig idag, det är nog så när man är i en sådanhära liten stad. Jag är skitnervös och kunde inte sova mer. Hoppas det blir bra nudå!
Ännu mera tur är att Helena nu lämnat farliga Bolivia och åkt till Chile istället, nu kan vi alla sova lugnt om nätterna igen!
Vad ska jag göra nu då?

Hål i tanden

Publicerad 2008-05-01 19:53:43 i Allmänt,

Varenda eviga gång jag har tagit mig några cider kan jag inte använda min vänstra käke för det ilar så förfärligt. Idag upptäckte jag dessutom en del svarta springor på tuggytan av tänderna. Är det hål eller, ni som vet? Jag ska ringa tandläkaren imorgon klockan sju och höra om jag får komma dit, jag är ju skiträdd att jag har hål... Himla skit. Man blir ju deprimerad.
Idag såg vi på Madicken, man kan säga att Astrid Lindgren var en riktig rebell mot samhällets normer.

En bit sång ska jag bjuda på. Man saknar sånt som man inte har och man saknar sånt som man inte har kvar men vi har fortfarande långa vägar kvar och man saknar inte det som man har! je.  Eller nåt.

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela