Zatharina - The one and only*

Strength

Shit Pommes

Publicerad 2009-02-22 12:26:34 i Allmänt,

Igår skrattade jag så jag nästan dog! Så förbaskat rolig fest, måste nog gå till Big och kolla på alla bilder och filmer =) Haha, snygg-Erik, vilken kille!!!

Kom igen nurå!

Publicerad 2009-02-21 13:57:26 i Allmänt,

Skulle vi åka skidor eller inte??? Vavavavavava???!?!?!!! Jag vill åka skidor NU så jag kan fixa mig inför ferren sen. Ikväll smäller det! JÄÄÄÄÄÄÄÄ!

back in business

Publicerad 2009-02-17 22:14:17 i Allmänt,

Telefonen är back, alltså inte synd om mig. Fast jag lyssnar på "Whitney Houston - I will always love you" all the time. Jäjä, en mindre svacka. Inget någon har dött av.  

Sony äter upp mina blommor och sprider kattsand i hela lägenheten. När han inte gör det slåss han med mig om vem som ska äga rätt till tangentbordet. 

Nu ska jag sova. Hur mycket det nu blir. 

Sony vill också säga nåt: y0ysbklm wazWDFFFFFFFFF
78xc 

Alla stjärtars dag

Publicerad 2009-02-14 16:16:30 i Allmänt,

Det firar jag och Sony med att äta renkött. Eller jag äter och han försöker förgäves ta det ur händerna på mig. Romantik på hög nivå. Om jag hade fått bestämma hade jag haft tulpaner här hemma men är det -15 ute så hinner dom ju frysa ihjäl på vägen hem från affären. Tråkigt. 

Jag vill inte heller ha en extra rumpa, vem vill det liksom?

Recept mot migrän (när Treo inte hjälper längre och alla andra piller är svindyra för en fattig student)

Publicerad 2009-02-11 23:15:18 i Allmänt,

Börja med att tycka synd om dig själv och poppa en påse popcorn. När du märker att du till din förvåning mår illa av popcorn är det dags för en promenad i det iskalla vädret. Passa på att pulsa en bit ut i den mörka tysta skogen och lägg dig ner i den djupa snön. Där kan du gott ligga en stund i månskenet och titta upp mot stjärnorna. Börja inte frysa, resten av promenaden blir skittråkig då. När du kommer hem är det dags att möblera om i ditt enorma studentrum som har all världens möjligheter när det gäller att flytta runt möblemang. Efter att du har fixat bättre energier i rummet börjar så smått huvudvärken att släppa och du är redo för att kolla in dagens händelser på intääärnet. Avslutningsvis, för att helt komma in i matchen igen är det dags för en sjukt lång dusch. Taadaaa! Hvudvärken är nästan helt borta!



(Tack för att ni påminner mig om vad det är för dag, det är lätt att glömma när man är ledig var och varannan dag)

Vet du ingenting?

Publicerad 2009-02-03 19:48:45 i Allmänt,

Det som händer är att jag nu har helg igen. Kanonkul! Annars funderar jag på att åka till Västindien i sommar eller höst. Full fart!
Jag och Helmert träffade världens trevligaste kvinna på Polisen idag. Hon borde premieras, eller åtminstone få en guldmedalj i grötfatet. Det var allt. Puss

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela