Zatharina - The one and only*

Strength

Varning för ras.

Publicerad 2006-02-24 14:23:51 i Allmänt,

Som sagt, tjejer är som bilar... det gäller att passa på att handla när man har chansen, annars kan allt gå förlorat....


Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner, nån idiot som bara ser sin chans och tar den. 
Vem som helst kan avge tomma löften och göra hål där där dom lovar och svär. 
Det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är...

Don´t bother

Publicerad 2006-02-21 15:01:27 i Allmänt,

I´ll be fine..

Idag bar det av till sjukhuset för att få spruta och se om jag har något skydd mot tbc eller inte.. fick lite andra saker gjorda där också.  Så på fredag ska jag dit igen och kolla om jag har fått någon reaktion eller inte.. i såna fall blir det en spruta till... och hepatiten måste jag också fixa.. tur att jag inte är spruträdd iaf =)

På fredag är det sittning också, fin klädsel... vad innebär det egentligen? Och Lars Winnerbäck har släppt en ny singel!!! och skiva med det bästa kommer också.. precis vad jag behöver.

Jag saknar mina kompisar och min familj mer än någonsin.. skulle vara skönt att komma hem men det känns som att det inte är läge att missa någon föreläsning just nu... Den tentan kommer inte bli kul.. men som mamma skulle ha sagt: Sträck på ryggen och upp med näsan, Du är bäst!




Där elden falnar men fortfarande glöder... 






Nattmänniska

Publicerad 2006-02-11 01:13:22 i Allmänt,

Jahapp... här sitter man och väntar på sina sambos som förhoppnigsvis ska komma hem någon gång...
Pratar kärleksproblem med kompisar, alltid  intressant.. inte på ett roligt sätt, men så slipper man tänka på sina egna.. inte kärleken men annat..
Idag har jag iaf pluggat och  är nästan klar med uppsatsen som ska vara klar på måndag... ska bara plugga massa etik i helgen... ===) såååå roligt... =(
Pratade iaf med Jessie idag några timmar eller någon iaf, och som jag saknar mina gamla trogna vänner hemma i Falun... men vi ses väl i mars kanske.
Jag och Ida fyller iaf 21 samma dag så då blir det fest! med cocktail, både drinkar och klänningar. Bered er för den! Då är såklart mina lovely syskon också välkomna!

Nu ska jag gå och äta lite och sätta mig i soffan och glo på TV-apparaten...



It's always me that's reaching out
For your hand

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela