Zatharina - The one and only*

Strength

He e int lätt å va en plätt

Publicerad 2007-04-30 10:41:37 i Allmänt,

Inatt drömde jag nåt skumt igen. Jag hade tagit någon slags examen och hela familjen plus lite alla möjliga vänner var där. Tydligen var det en tradition att hugga den som firades med nåt vasst.. Först var det några knivhugg i rumpan, sen 17 knivhugg i höger arm. Birgitta hade inga som helst problem med att sticka mig men Helena hade visst någon spärr. Det gjorde egentligen intte ens ont, blev som bedövad efter ett tag.. I slutet skulle hon iaf hugga mig i vänster lår med en korkskruv men det blev aldrig av, hittade inget bra ställe utan folk. Däremot hittade vi två snubbar från Piteå som klagade på zigenare så jag började diskutera fördomar med dom. Lite skadad från familjemiddagarna kanske?
Är det någon som kan försöka tyda den drömmen till något vettigt?

Nu ska det ut på stan och inhndla något till kvällen förhoppningsvis. Det blir grillning och fest, Melody Club är tydligen på kåren så vi ska dit och shaka loss. Inte för att jag tycker att musiken är bra men när det äntligen händer nåt får man ju passa på. Skulle hellre gått på en The Ark- spelning men som tur har vi inte. Gimme love to give liksom.

Puss och Kram

Brandingenjör

Publicerad 2007-04-08 14:20:08 i Allmänt,

Hej Marcus!
Kul att du tittade in på min blogg!
Angående brandingejörsutbildningen kan jag absolut rekommendera den. Jag trivs uppe i norr även om matten känns lite tung just nu =) Eftersom jag bara går första året så har vi inte läst några brandkurser än, det har mest varit matte, fysik och kurser i riskhantering. Mer inriktade kurser på brand kommer först i andra året så det är bara att kämpa sig igenom första året.
Största skillnaden mellan utbildningen i Luleå och Lund, är att Lund har mer tekniska aspekter på utbildningen  medans Luleå är något mer inriktiad på det humana.
Luleå som studentstad är helt okej, utelivet är sådär men universitetet är fint och studentbostäderna ligger nära, dock en bit från centrum.
Eftersom brandingenjörsutbildningen precis har kommit till universitetet kan det ibland kännas som att skolan inte riktigt har koll på allt men de gör så gott de kan och det kommer att bli bättre ju längre tiden går. Det är svårt att säga om Luleå eller Lund är bäst eftersom jag bara har varit i Luleå, men det jag kan tänka mig är att utbildningarna är likvärdiga men att Lund har ett mer livat uteliv om man är ute efter det.
Det är bara att skriva och fråga om du undrar något mer! Information finns också på www.ltu.se.
   Hejhej / Kate

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela