Zatharina - The one and only*

Strength

Hepp

Publicerad 2006-01-22 19:35:01 i Allmänt,

Hej allihopa igen!!
Det var väldans längesen nu men jag har ju ingen dator så då är det inte så lätt...  Men nu lånar jag iaf simmes dator medans han och tuss tittar på fotboll.. Hur kul är det? inte kul alls.. så hadejag tänkt plugga men då svarar inte mamma som ska hjälpa mig.. så då hade jag inte mycket för mig så då kunde jag lika gärna sitta här en stund..
Trivs som fina fisken här i umeå iaf, sambosarna är mycke bra och skolan är ganska enkel...
Mycke fest är det, nollningen pågår i en vecka till.. hur ska man orka.. =)
Fikade idag med nya kompisar, väldigt trevligt!  Eftersom alla jag umgås med utanför klassen är killar så är det helt underbart att snacka lite strunt med tjejer ibland... Killar har ju inte lika bra förmåga när det gäller sånt...=) Inget ont sambos!

Nu ska jag prata med syster!

neeee...

Publicerad 2006-01-12 09:56:56 i Allmänt,

Jag tycker inte om när man inte vet vilka som är vilka... och jag tycker inte om dom som driver med mig... men så taskig kan man väl inte vara? eller..
Ska nog luska lite i det idag...

Packapackapacka...

Publicerad 2006-01-11 15:09:18 i Allmänt,

Idag var alltså den dagen som skulle ägnas åt packning.. men hittar man inga väskor att packa i så är det ju svårt. Mamma får komma hem och veta var dom finns...
Nu ligger allt på mammas golv istället och man kan väl säga att det blev en del.. Johan kanske inte tycker det är så kul att försöka stuva in allt i bilen.. Frågan är väl, Big? Hur många par skor tog du med dig? Det är ju svårt att veta exakt vad man kommer att behöva, bättre att ta med sig för många än för få =)
Inga jeans har jag heller, skulle köpa ett par igår på rean tänkte jag.. men det fanns inga som föll mig i smaken, varför har killarna massa snygga modeller och tjejerna bara tajta och fula bralls?
Säg mig det Klädmakare!

  Nu ska jag fundera en stund till vad som behövs packas ner, sen ska jag nog slå en pling till mina nya sambos!

Ha det bra allihopa!

Askalasdålig dag...=/

Publicerad 2006-01-09 15:25:36 i Allmänt,

Ingenting går min väg idag ju... fattar inte vilka papper jag ska skriva ut ens en gång, om skolan får som dom vill blir det ju hur mycket som helst.. Äh.. struntar i det just nu.
La mig på golvet och grät en skvätt, tur att man har en lillasyster som förstår och sätter på lte deppmusik så man deppar ännu mer..
  Snart ska jag iaf åka och fika med mina friends som kom hem igår, någonting bra av denna dag iaf..

Kallt är det också, och ångest har jag över att flytta och börja plugga. Bättre kan det ju inte bli!!
  Glenn sitter som vanligt i fönsterbrädan och spanar på fåglar.. viftar lite på svansen, rycker lite i benen och jamar lite när det passar.  Han är ju gullig.

 Nu ska jag sluta för Kerstin kommer snart och hämtar mig så jag slipper fundera på hur jag ska ta mig till Emelie, tur att man har vänner som ställer upp!

My lovely friends!

Men kom hem då!

Publicerad 2006-01-08 19:22:54 i Allmänt,

Just nu saknar jag mina vänner mest av allt... men två kommer ju hem idag så dom får jag förhoppninsvis träffa snart.. Vi kan ha kul vi, men det händer ju ibland att det spårar ur =)
   Usch vad jag kommer sakna allt tok och alla tjejfester när jag flyttar till umeå... men jag får väl hitta några där också att toka med. Om det finns några där uppe... eller är alla norrlänningar stela och tråkiga? Neee, jag har ju sett annat =)

Jag börjar bli lite nervös... första dagen på skolan kan man ju oroa sig för.. men alla är ju nya så det får väl gå men sen att komma in i nya lägenheten första gången och bekanta sig med sina nya sambos... shit vad konstigt det känns...men det ordnar sig säkert!!!

Ikväll är det navy cis på tv, det har jag missat många veckor nu, hoppas att man får se det ikväll om inte mamma ska se sporten då, sverige vann ju dubbelt idag! =)

Man har ju inte så mycket intressant att skriva men det här med tabletter känns ju så onaturligt och man kan ju inte se nåt till slut... eller hur helena?

Kerstin gör Victoria Beckham
   Kerstin gör Viktoria Beckham =)


Stålfarmor!

Publicerad 2006-01-06 21:01:56 i Allmänt,

Det är ju inte det lättaste att koncentrera sig på bloggskrivandet när man samtidigt tittar på lets dance och samtidigt också kryper runt på alla fyra och leker med katten... =) men det är en kul lek Maria har kommit på och Glenn verkar ju gilla den..

Idag åkte jag, två systrar och en pappa och hälsade på farmor, hon är gammal och cool... Man ska passa sig för att köra bil på vintern, man kan bli påkörd och få ligga och skrika. Nä då är det bättre att vara inne och sova och äta. Lyd farmors råd, Gammal är klokast!

Maria håller på att baka kladdkaka, det var ju någon som sa att choklad är bra om man har brist på kärlek så det måste ju både hon, jag och helena ha som bristvara så mycket choklad som vi käkar.

Och Birgitta, du fattade helt rätt angående skorna och macke, du borde fatta om du tänker lite... det är ju samma sak med en bil för dig som är kille =)




Ingen raggade egentligen på någon...
 




Ett par skor MÅSTE man ju ha!

Publicerad 2006-01-05 12:54:46 i Allmänt,

Men vilka ska man välja?
Helst av allt vill man ju ha de absolut snyggaste skorna men där är problemet att de är också för dyra... ska man då välja den lite halvfula men billigare? Jag menar ett par skor måste man ju ha, eller hur? Så då får man ju ta de halvfula så länge och vänta på att dom snygga ska reas ut så man kan ta dom då istället.. För ett par skor MÅSTE man ju ha, är det inte samma sak med en bil? Vissa måste ju bara ha en bil...
Men... man kanske kan köpa dom snygga skorna och prova att gå lite i dom hemma och se om dom var så bra som man trodde. När man upptäcker att dom var precis så underbara som man först antog kan man lämna tillbaka dem så länge och som sagt vänta på reapriset... och hoppas att de fortfarande är kvar, hoppas att ingen smartare person insåg att man måste passa på när man har chansen.. för dom finns ju inte kvar i all eveighet och bara väntar på dig..
Det spelar ju egentligen ingen roll hur man behandlar skor... dom har ju inga känslor...

Men Människor?

Första inlägget

Publicerad 2006-01-04 13:55:20 i Allmänt,

Välkommen till min nya blogg!

Det är jag som är jag..
Skaffade faktiskt en blogg mest för att Mina kära systrar har en varsin, såg ju kul ut..
Dessutom blir det lättare för alla att hänga med på mina öden och äventyr när jag flyttar till umeå =)
  Så varsågod mamma, nu behöver du inte oroa dig =)
  
Önskar all lycka till min syster i Oslo, det där fixar du fint!!

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela