Zatharina - The one and only*

Strength

Nöjda?

Publicerad 2006-09-24 22:13:19 i Allmänt,

Hej kära la familia!
Nu skriver jag som ni vill.
Jag har precis försökt läsa ekonomi men det är ju så innerligt tråkigt så det finns inte.. Hade jag velat läsa ekonomi hade jag väl valt att bli ekonom... så iställer för att plugga började jag läsa manuset till My So Called Life. Fin serie det där.
You know you like her -- would it kill
you to admit it, maybe treat her halfway decent? Because you know,
she deserves it. And she's not gonna wait around for you
forever.
Jag har tappat livsgnistan, men så fort som ryktet går i den här familjen så vet ju alla om det iaf. Den försvann i fredags och vill inte komma tillbaka.. så idag tog jag en fika med skåningen så jag fick göra nåt roligt. Men det vet väl alla också. Varför ska jag skriva här när alla redan vet allt? =)

Klassen är inte alls kul, killarna verkar ha fastnat på mellanstadiet i mognad, raggar på allt som rör på sig fastän dom har flickvän... om jag inte hade låga tankar om killar förut så kommer jag garanterat att ha det efter det här. Äh, alla är ju inte så men det är dom som utmärker sig.
Tjejerna är ganska speciella. Men det är lugnt, vill man bli brandingenjör så får man genomlida det hela. Eller lida är ju fel ord men man får ta det.

Imorgon ska jag åka och hälsa på Per-erik och ge honom resten av hans födelsedagspresent. Jag ska få tårta också! Från börja vard et tänkt  att jag skulle ha hälsat på idag men jag hade inte riktigt tid. Iaf hade han köpt tårta för att vi skulle äta och sen kom jag inte dit...=( Gissa om jag hade dåligt samvete... Men egentligen hade han köpt den igår för att Kajsa skulle hälsa på så så jättefarligt var det inte men jag har ju dåligt samvete ändå.

Nu ska jag gå och titta på tv, hejdå, kom och hälsa på! (det rimmade)

Jag tror att det blir till att gå upp tidigare imorgon istället och läsa resten av ekonomin...

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela