Zatharina - The one and only*

Strength

This is it.

Publicerad 2010-05-27 06:48:35 i Allmänt,

Igår var jag på bankett. Jag drack survin och snackade skit. När jag blir klar ska jag höra av mig till min räddningstjänst så fixar dom jobb åt mig. Idag har jag insatsövningar i skolan, fick tips om att ta med en plåthink att stå på när jag är insatsledare och att tveka eller dö. Det här kommer bli hur bra som helst. Jag kanske kunde ha varit piggare. In fact har jag nog varit piggare 99% av alla dagar hittills i livet.

Trust is like a mirror, you can fix it if its broken, but you can still see the cracks in that mother fucking reflection

Publicerad 2010-05-22 11:33:36 i Allmänt,

Hej allihopa! Inte händer det mycket på bloggfronten i familjen så jag får väl dra mitt strå till stacken. Senaste tidens uppdatering:
- Jag har finally fått ändan ur och gått till läkaren för mina problem med magen och huvudet. Resulterade i svindyr migränmedicin, avföringsprov, blodprov, magkatarrsmedicin och uppföljningsbesök.
- Jag pluggar och står i som vanligt även om ambitionsnivån har sänkts eftersom jag är så förbaskat trött.
- Mamma och Mary var här, vi umgicks i det fula vädret och hade väldigt trevligt!
- I helgen är det Lundakarnevalen, inte riktigt min grej med en massa folk och öltält och köer och skit men jag gör så gott jag kan.
- Efter att jag började med magkatarrsmedicinen har jag fått sömnproblem, inatt vaknade jag tusen gånger innan jag gav upp mina försök till sömn klockan åtta. Jag är alldeles förskräckligt trött men mitt hjärta vägrar lugna ner sig så jag kan slappna av. Är det inte medicinen så vet jag inte vad det är. Vem behöver träna när man är uppe i varv hela tiden liksom?
- Vi har fortfarande inte lika bra väder som resten av Sverige. Det suger.
Nu ska jag göra något av min rastlösa själ. Hejdå!

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela