Zatharina - The one and only*

Strength

6 och en halv vecka kvar..

Publicerad 2006-10-30 20:02:28 i Allmänt,

Sen får jag komma hem igen! Lugna puckar... I helgen åker jag till Umeå och hälsar på.. Får ju bo hos mina gamla pärlsambos.. eller såsen och kudden som mamma säger =) Ska försöka hälsa på alla jag känner där vilket kan bli ganska svårt så seg som jag är.. men vi kanske träffas ute på någon fest.
Fysiken började idag, ryktet säger att det bara är en repetion från gymnasiet och då ska det nog gå bra.

Annars så var det fest i helgen, alla var fulla och glada! (bli inte arg nu, lilla mamma) funderar på om det är så att en i klassen raggar lite... men vad vet väl jag? jag vill ju som vanligt bara vara kompisar med alla och fattar inget annat =) Blev osams med två, så går det när dom säger saker som inte stämmer. ARG!

För övrigt så tycker jag att samtliga systrar ska rycka upp sig, det är ju som sagt bara sex och en halv vecka till jullov, inte för att jag vet hur det ser ut för er men något liknande lär det ju vara. Ska alla vara hemma förresten?

                            syskonskara student

Jag längtar hem!

Snart är det prison break, det är då det händer! Sen ska alltid lika trötta donnan äntligen få gå och lägga sig! i sitt nystädade rum dessutom =)
    Puss och kram

Yeah, jag med...

Publicerad 2006-10-18 22:18:31 i Allmänt,

Ingen fara systrar, jag är också med i deppligan... Fastän jag har redovisat två arbeten och fått bara beröm för båda... men nej.. det känns inge kul, jag längtar efter min familj!! Jag vill få komma hem! Evigheter tills jul..

Jag gjorde crepes idag iaf.. kanske ska satsa på hemmafru istället.

Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard.

Tråkekonomi

Publicerad 2006-10-07 17:41:09 i Allmänt,

Gudars vad tråkigt det är med ekonomi, helt sjukt. Jag sitter här istället och får dåligt samvete för att jag inte pluggar.. men jag ska iaf inte ut ikväll så jag har ju hela kvällen på mig och morgondagen.
Jag längtar fortfarande hem, eller iaf till umeå. Var tydligen saknad på klassfesten i umeå igår, började längta ännu mer dit. Sen ringde min gamla sambo och snackade lite strunt, som han brukar göra på fyllan.. som jag saknar allihopa.. Bättre sambos och bättre klass kan man inte hitta=)  Inte var det så mycket plugg heller, men om jag inte minns fel så klagade jag då på att det var för lite.. det är inte lätt alla gånger =)

Jag drömmer mardrömmar ofta också, häromnatten skulle min ryggradshud sys ihop med en tjock blå tråd, samtidigt hade jag ett ärr i en form av en tvåa på halsen.. vad betyder det?
en annan gång var jag inne i någon arg tants hus när hon inte var hemma... Skulle hämta någon dricka men hela köket var fyllt av cigarettrök så jag sprang ut och skulle låsa dörren efter mig. Självklart så kärvade låset och tanten var på väg dit... Lyckades iaf låsa och mötte tanten med sin hund (som egentligen var en lodjursunge) på tomten. Hon var inge arg.
Inatt drömde jag att vi hade fest i ett av husen på gården här i luleå. I det huset bor det andra och i drömmen spårade festen ur och tillslut var det brandmän i vardgagstummet. Självklart kom ju dom som bor där hem då. Himla konstigt. Drömanalys?

Om jag hade lust skulle jag plugga nu men det gör jag inte.. jag ska nog ta en pratstund med mina tarotkort..

Ciao!

Hittade en himla bra dikt här på bloggen...

I gråter one million fuckin tårar
fast just on the insidan
so you slipper se..
       -Lea

Precis i min stil
     


Sjulsarvet

Publicerad 2006-10-04 21:14:00 i Allmänt,

Sjulsarvet


Jag längtar hem!

Och det börjar bli lite väl tungt när jag inte har en aning vars livsgnistan finns.. Jag är less, vill bara hem till Falun och få paus från det här..
Dessutom har jag dåligt samvete över att jag sårar alldeles för fina människor.. Varför kan jag inte bara få släppa taget? Jag blir galen...
Jädrans vad dåligt jag mår. Shit.
Det regnar hela tiden, det gör ju inte saken bättre.. Dessutom har jag börjat lyssna på julmusik. Nåt är ju inte riktigt som det ska.
Jag saknar min familj och mina underbara vänner.. Alla är ju utspridda över halva norden.
  Äh, nu ska jag gå och lägga mig på sängen och stirra i taket.

Om

Min profilbild

Kate

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela