Zatharina - The one and only*

Strength

.jag minns allt som naglarna mot glas.

Publicerad 2006-04-28 09:55:13 i Allmänt,

Idag är en dålig dag, den började iofs redan igår när jag var ute och sprang.. det gick riktigt askalasdåligt, jag tappade bort mig kan man nog säga. Sen trodde jag att det skulle bli bättre om jag sov, men icke!  Jag vaknade till en ännu sämre dag. Det sista jag drömde var att jag inte ens kunde stiga ur en hiss utan att fastna i taket. Värdelös... Idag har jag ett artikelseminarium, som jag skulle behöva förbereda lite mer men med sådan dag som det är idag känns det inte så lockande. Ingen är hemma heller som kan muntra upp mig.. Jädrans!

Nu ska jag gå och göra mig snyggare (observera att jag valde snyggare istället för snygg =) )

Puss och kram


Än finns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har

Till Sis Helena!

Publicerad 2006-04-25 22:31:25 i Allmänt,

Nu har jag kommit på ett nytt sätt att få bort tankat ur huvudet. Du tar din musikspelare, laddar den full med musik och sen går du ut och går snabbt i ungefär 2.5 timmar. Det bästa är nog om du inte riktigt vet vart du är för då vet du inte hur långt du har hem. Sen är du iaf jättetrött och orkar inte tänka mer! Bra va? =)

43057-14

Du ska vara glad som på bilden!


Nej, jag vet inte hur man gör när man svänger om bilderna på rätt ledd...
det kanske är någon som kan förklara det för mig?
Eller så är det så att min dator inte vill ha den funktionen...

I never promise...

Publicerad 2006-04-24 22:35:59 i Allmänt,

Som sagt har jag ju blivit helt fast i One tree hill och det var ju så lyckligt igår så jag fällde en tår.. sambon fick nåt att skratta åt, och det är ju kul att jag glädjer honom... =)
Så var jag ute och sprang idag igen, kan ju hoppas att det håller i sig, bara jag får min iPod så ska det nog bli lite lättare... Imorgon ska jag tvätta också.. det är ju inte det roligaste man kan göra men är man ändå ledig så får man ju passa på.. särskilt som alla strumpor och underkläder är slut..
Jag har absolut inget kul att skriva, men sambosarna skulle titta på fotboll så då satte jag mig här istället.. och det var väl lika bra det...
igår hade jag ångset över vad jag ska göra över mitt liv.. men mamma tyckte inte att det var så farligt, hon hade hoppars på att jag var gravid istället..=) men neh mamma, och nej broder också för den delen, jag är inte med barn och har inte planerat att bli det inom den närmaste tiden heller..=) det får någon annan i familjen fixa!
Nu ska jag återgå till vardagsrummet och mina sambosar som saknar mig så abnormt mycket!
  Puss och kram


 
I never promised you a ray of light,
I never promised there'd be sunshine everyday,
I give you everything I have, the good, the bad.
Why do you put me on a pedestal,
I'm so up high that I can't see the ground below,
So help me down you've got it wrong, I don't belong there.


Lös mitt problem tack!

Publicerad 2006-04-23 17:36:53 i Allmänt,

Nu har jag ångest och behöver prata med någon så det skulle vara trevligt om någon ringde mig och löste mitt problem. Speciellt kloka mamma. Puss och kram
 


Sail away with me honey, I put my heart in your hands...

Publicerad 2006-04-21 19:11:56 i Allmänt,

Hejje, jag är riktigt upp och ner.. men som tur är har Sis Big tydligen laddat ner en väldans bra låt som jag kan lyssna på om och om igen, fast nu är det Sis Hellyeahs Arvids klocka..
Igår såg jag Så som i himmlen för första gången, riktigt bra film faktiskt... Jag var ute och sprang också som inte har hänt på cirkus 9 månader.. har ganska kraftigt ont i lår, mage och rygg.. skitjobbigt var det också. Men sen när jag var klar  med det beställde jag en iPod så kanske det blir roligare att springa.. kan man ju hoppas..
Jag kanske är konstig men jag har aldrig upplevt den där känslan av att vara nöjd när jag har tränat som mamma alltid tjatar om, jag känner mest ingenting förrän dagen efter när jag får ont i halva kroppen...
Har så mycket att plugga i helgen... inge kul, massa dåliga artiklar och saker att skriva. och inga pengar har jag heller.. Jaja jag vet, en iPod hade jag tydlligen råd med... men den behövde jag verkligen, jag köpte ju te.x. inte skor idag fastän man fick två par för priset av ett, och dom behövde jag nästan.
Vi har iaf fint väder här nu, men man sitter ju i skolan om dagarna så det är ju tur att man solade järnet när man var hemma.
Min honungspaj är inte hemma, kommer inte hem förrän på söndag.. vem ska jag prata med då? Mitt sockerbär är iofs sig inte heller hemma men han kommer ju hem på några timmar så han behöver jag inte sakna så mycket...

Big och Hel


Påskmiddag

Publicerad 2006-04-16 15:33:13 i Allmänt,

Eftersom nästan alla mina syskon har skrivit om fisket och solningen och farmors 102-årsdag så skippar jag det..
Igår var jag på fest med alla tjejerna, det var trerätters middag och påskäggsutdelning och allt! Mycket trevligt! Men som vanligt fick jag en enorm huvudvärk så det blev ingen utgång för mig, och inte heller för Jessie och Emelie.. Det kan delvis bero på att vi fick hjälpa en lite för full tjej hem, man får inte låta en tjej ligga ensam ute när hon inte är vid sina sines fulla bruk.
Idag solades det igen, denna gång uppe hos Pappa på älskade Sjulsarvet. Så nu har man fått lite färg som iofs säkert är försvunnen om två dagar... menmen man får ju känna sig snygg i några dagar iaf =)

Gårdagens bästa var när jag hade pratat med Kalle på telefon och Kerstins sa: Alltså Katta, hur kan alla killar falla för DIG? Haha, den var inte dålig!

Hejrå

Hem, ljuva hem..

Publicerad 2006-04-14 20:52:05 i Allmänt,

Nu återfinns jag hemma i Falun igen! det är alldeles bra för själen, jag återhämtar mig fort och får krafterna tillbaka.. Dessutom får jag gapskratta åt mamma när hon shakar sitt ass =) det är roligt för det finns inte så många som är så knäppa som hon uppe i Umeå.. =) 
Imorgon bär det av till famor på födelsedagskalas och pimpelfiske, hur nice som helst, en liten icke-komplett-syskonutflykt..
Jag tänker mycket på min nya kompis dessa dagar, Helena tyckte han verkade väldans söt och det är ju bra.. vi vet ju alla att man ska lyssna på sina syskon.. te.x. när man säger att killen inte är så bra som han verkar.. men han kommer tillbaka-oroa dig inte för det!

He is so in love with you!

Mitt namn är Kate-känslomässig-berg-och-dalbana...

Publicerad 2006-04-09 22:05:57 i Allmänt,

Det är ändå underligt hur fort humöret svänger ibland... alldeles nyss kände jag mig väldigt nöjd med livet och alldeles lugn i själen... sen måste jag ha tappat själen i golvet... jag tappade humöret helt och det kändes som själen gick i kras.. utan egentlig anledning.. Så jag tog mig en av de längsta duscharna i historien, fick en sambo att bli arg för att jag inte svarade i telefon när det ringde (men hallå, jag stod i DUSCHEN!!!)
fick min nya vän att bli orolig (fast han är inte så ny längre...) och slutligen fick jag mamma att tro att jag hade varit full och tappat mig själv i golvet... så kan det gå...
det är jobbigt när det blir så här för jag kan inte förklara det.. och då tror den ena att jag är arg på han fast han mest är snäll hela tiden.. fast det har väl säkert något med han att göra... det brukar vara så när jag tänker efter i efterhand...
Christians låt är förbaskat bra, inte för att jag riktigt hör vad han sjunger men det är säkert nåt bra..
Hejrå

Ja, visst gör det ont...

Publicerad 2006-04-07 17:31:19 i Allmänt,

Ja visst gör det ont när knoppar brister
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern,
Vad är det för nytt som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppr brister,
Ont för det som växer och det som stänger.



Jahapp, helg igen.. nuförtiden är helg lika med huvudvärk för mig... jobbigt värre men jag vet inte vad jag ska göra åt det.. och den dåliga magkänslan har infunnit sig igen... hejaheja Katarina!!! Bra jobbat där....
Birgitta är iaf här, och det får jag också ont i magen av, inte av hennes närvaro men av hennes olycklighet.. familjen Lindén med för mycket känslor.. Nu sitter hon här brevid och äter godis, hon säger att hon inte är olycklig! Alldeles nyss var hon ute i vardagsrummet och hälsade på min sambo igen som hon redan har hälsat på idag, hejaheja! Men han såg ju faktiskt inte alls ut som förut! Nu har han inga glasögon...
Idag lämnade hon fram Ica-kortet på Åhlens, det var också ganska kul, hon skyllde på att hon inte varit i Sverige på länge =) Nu blev hon arg tror jag...

Igår tog jag en annans godispåse på Ica, jag fattade inte att min redan hade åkt förbi kassan.. smart..
Annars kan man alltid säga; har du sagt a, måste du säga o.. Hejaheja Maria!
Eller som Helena med hockeyhjälmen =) Haha, the sisters of Lindén är inte alltid så smarta =)

Idag var det en mörkhyad man som började prata med mig på Åhlens, han frågade om jag hade tid att prata med han men jag sa att jag inte hade tid.. så då frågade han om han fick berätta en sak men jag sa att jag inte ville veta.. Usch, äckligt! På engelska fick jag prata också...

Usch, jag mår illa... snart kommer det kompisar som ska se på film här, det är ju väldigt trevligt iaf!

Puss och kram kära familj, snart kommer jag hem! Hejhej

(dåligt väder är det fortfarande också... varför blir det inte vår?)

To You

Publicerad 2006-04-06 17:52:31 i Allmänt,





You, are despair and my strength,
you took all life I had of my own,
and because you demanded everything,
you gave it back a thousandfold.




Jädrans Skitväder!

Publicerad 2006-04-05 14:49:14 i Allmänt,

Snöade hela förra veckan, sol halva söndagen och igår.. Nu snöar det horisontellt igen!!! JAG BLIR GALEN!!!! Jädrans skitväder och Pms-humör hjälper ju inte till att höja humöret heller...
Fick iaf tillbaka tentan och den fixades ju lätt så det kan man ju glädja sig åt, och hemtentan är också nästan klar, ska bara skrivas ner lite snyggt.
   Sjuk håller jag på att bli också, himla skit! och ingen är inne på msn som jag vill prata med...=(

Tror jag ska göra en hallonpaj till min honungspaj och mitt sockerbär..
Idag såg jag en väldans fin pojke på medicinska biblioteket, det du Maria!! =) Inte i samhällsvetarhuset utan på MB! det är ju kul att någon finns på min sida av området..

Hejhej, nu sitter jag och skriver en massa strunt bara. Hejdå